Nogomet
Nogomet

Trebao se vratiti kući za rođendan svog sina, a onda je stigla užasna vijest: Pronašli su ga mrtvog

Obitelj George Baldocka otkrila je potresne detalje o njegovoj smrti.

George Baldock (Foto:Profimedia)

Iznenadna smrt George Baldocka šokirala je Grčku, ali i cijeli nogometni svijet. 31-godišnji član Panathinaikosa pronađen je mrtav u bazenu, nakon što njegova obitelj, koja živi u Engleskoj, satima nije uspjela doći do njega.

Zabrinuti članovi obitelji su kontaktirali vlasnika kuće koji je pronašao nogometaša u bazenu, a unatoč pokušajima oživljanja nije mu bilo spasa, liječnik je na mjestu događaja proglasio smrt. Kao uzrok su naveli utapanje, no više će toga biti poznato nakon što se provede obdukcija.

Baldockov prerani odlazak silno je potresao njegove kolege i suigrače u grčkoj nogometnoj reprezentaciji, no skupili su snage i priredili ogromnu senzaciju na Wembleyju upisavši povijesnu pobjedu protiv Engleske. Slavili su rezultatom 2:1 u trećem kolu Lige nacija, a apsolutni junak susreta Vangelis Pavlidis zabio je dva pogotka i pobjedu posvetio Baldocku.

Nakon svega oglasila se i Baldockova supruga Annabel koja mu je posvetila emotivnu poruku na društvenim mrežama:

"George, ljubavi mog života, moja srodna dušo. Bio si savršeni tata našem prekrasnom dječaku. Upotpunio si me, bio si moj svijet i znam da smo mi bili tvoj.

Ovdje si sa mnom u Brodyjevom osmijehu, hihotanju i zaraznoj osobnosti. Moj svijet više nikad neće biti isti, ali ću pronaći način za Brodyja. Obećajem", poručila je supruga preminulog nogometaša.

Da stvar bude gora, Baldock je u četvrtak trebao doputovati iz Grčke u Englesku kako bi proslavio prvi rođendan svog sinčića Brodyja:

"Bio si najposebniji otac, zaručnik, sin, brat, ujak, prijatelj, suigrač i osoba. Tvoj entuzijazam i zarazna osobnost su donijeli toliko ljubavi onima koji su imali sreću poznavati te i onima koji su te obožavali tribina. Trebao si odletjeti kući kako bismo zajedno proslavili njegov prvi rođendan, ali umjesto toga oplakujemo tvoj odlazak", otkrila je obitelj nesretnog nogometaša.

Rođen u Šibeniku, igrao za Srbiju, bavi se poezijom i divi se Modriću: "Na psihijatriji sam proveo tri mjeseca"

Strava u Brazilu: Ubili mladog nogometaša Ricardinha

VIDEO Nijemci šokirani izgledom svlačionica u Zenici, Nagelsmann poručio: "Ja se neću tu tuširati"

 

 

 

 

 

Više o