Nogomet
Nogomet

Cijenjeni stručnjak upozorio engleskog velikana na Vatrenog: "Riječ je o nevjerojatnom igraču"

Na angažman Tottenham Hotspura, stručnjak za europski nogomet Andy Brassell upozorio je Engleze na hrvatskog reprezentativca uoči susreta u Europskoj ligi.

Andrej Kramarić (Foto:Vlado Kos)

Tottenham Hotspur započeo je svoju kampanju u Europskoj ligi impresivnom domaćom pobjedom nad azerbajdžanskim prvacima Qarabagom. Londonski sastav slavio je 3:0, a od samog početka utakmice igrali su s igračem manje.

S obzirom da nisu okusili uspjeh od 2008., momčad Angea Postecogloua željna je za trofejima. Kako bi si dali veće šanse za uspjeh u Europskoj ligi angažirali su tzv. eksperta za europski nogomet Andyja Brassella.

Čovjek poznat po radu na SkySportsu, Guardianu i TalkSportu, doveden je da analizira iduće suparnike Tottenhama u ovom natjecanju, a on je za služebnu stranicu kluba istaknuo hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića.

"Riječ je o nevjerojatnom igraču"

"Hoffenheim ima neke jako dobre igrače, a Kramarić je taj na kojeg treba obratiti pozornost. Riječ je o za njih nevjerojatnom igraču, čovjeku koji uživa u pravom statusu, njihovom najboljem strijelcu svih vremena.

Iza njega je hat-trick na otvaranju Bundeslige, a to je uspjelo još samo dvojici - velikom Gerdu Mülleru i Klausu Fischeru." zaključio je Brassell.

Kramarić je sjajno započeo sezonu zabivši četiri pogotka u prva četiri Bundesligaška kola, a jedini igrač s boljim učinkom u Njemačkoj je Harry Kane.

Hrvatski reprezentativac propustio je europski okršaj s Midtyllandom, a njegov izostanak evidentan je i u rezultatu jer je favorizirani Hoffenheim izjednačio s danskim prvacima 1:1.

Demoni se oglasili nakon okršaja s Tramezzanijem: "Neka kaže otvoreno i iskreno..."

Dinamo lako pobijedio Lokomotivu: Baturina otključao Lokose, Petković sjajno zabio

Šlag večeri na UFC-u u Parizu: "Obojica će krenuti u stojci, ali čim jedan dobije malo jači udarac..."