Nogomet
Nogomet

Mlada zvijezda Barcelone dospjela u središte javnosti zbog očevog praznovjerja: To ne može biti slučajno

18-godišnji Ansu Fati potpisao je novi ugovor s Barcelonom na pet i pol godina.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Ove srijede fenomenalni tinejdžer Ansu Fati produžio je ugovor s Barcelonom do ljeta 2027. godine i tako otklonio sve dvojbe o tome gdje će nastaviti karijeru.

S produženjem ugovora na vidjelo je izašla jedna zanimljivost koja nikako ne može biti samo puka slučajnost. Naime, Fati je svaki ugovor s katalonskom momčadi potpisao na isti dan, u srijedu.

Prvi profesionalni ugovor potpisao je u srijedu, 17. srpnja 2019. godine kada je imao samo 16 godina. Tada je stavio potpis na trogodišnji ugovor s opcijom produženja na dodatne dvije godine.

Poboljšani ugovor potpisao u srijedu, 4. srpnja 2019. godine, a tada je već debitirao u sastavu prve momčadi.

Mogao je biti najbolji ikad, ali više je volio zabavu i žene: Ronaldinho ne žali zbog svoje prošlosti - "Ja sam sretan čovjek"

Iako to izgleda kao puka slučajnost, Fatijev otac je inzistirao na tome.. Razlog? Navodno se to može povezati s njegovim religijskim ili praznovjernim vjerovanjima, otkrivaju novinari katalonskog Sporta.

Za kraj dodajmo da se u javnosti pojavila informacija da su tri europska velikana pokušala preoteti Fatija katalonskoj momčadi.

Navodno se radi o Liverpoolu, Manchester Unitedu i PSG-u koji su nudili ogromno bogatstvo mladoj zvijezdi da odbije produženje ugovora s Barcelonom i tako im se na ljeto pridruži kao slobodan igrač.

Primjerice, PSG mu je odmah ponudio godišnju plaću od 15 milijuna eura plus bonus od 30 milijuna eura za potpis ugovora...