Nogomet
Nogomet

Puklo do kraja: Zvijezda Reala nije niti ušla u autobus s momčadi

Jedan od onih koji sigurno napušta Real ovog ljeta je Isco Alarcon.

Isco na klupi Reala (Foto: AFP) Foto: Afp

Galerija

Santiago Solari neće voditi Real sljedeće sezone. To je sigurno kao i to da će sutra svanuti novi dan, a slična je situacija i sa sudbinom Isca, kojeg sinoć nije bilo niti na stadionu. Isco je sebe poštedio gledanja katastrofe svoje momčadi protiv Ajaxa, ali se mediji u Madridu danas pitaju zašto nije bio na tribinama.

Naime, uoči polaska na utakmicu, u klupskom kampu Valdebebas, Solari je dvojici igrača priopćio kako neće ući niti u zapisnik. Jedan je Mariano, kojeg je Real prvo prodao pa opet kupio od Lyona prošlog ljeta, s drugi je Isco, jedan od onih nogometaša na kojima je trebala počivati budućnost španjolske reprezentacije i Real Madrida.

Zidane sve predvidio, najveći krivac oštri sablju: Dugačka lista za odstrel, Modrić najsigurniji

Dok za njegovu ulogu u Furiji ne bi trebali brinuti, u Realu je on otpisan igrač. Nakon sinoćnjeg poteza to je još sigurnije. Dok je Mariano s momčadi otišao na Santiago Bernabeu i zauzeo svoje mjesto na tribini, Isco nije ušao u autobus, nego se privatnim automobilom uputio u nepoznatom smjeru.

Marca se pita je li logično da Isco igra 15 minuta u El Clasicu, a onda ne uđe među 18-oricu za Ajax. To se sigurno zapitao i nogometaš iz Malage koji je bijesno napustio klupski kamp. Između njega i Solarija puklo je do kraja, vidjet ćemo što će biti do kraja sezone, koja je za Real propala već na startu ožujka.


 

Više o