Nogomet
Nogomet

Prepucavanje Piquea i Ramosa nakon El Clasica: Teške riječi Piquea o igri Reala, stigao brz odgovor

Stupovi obrane svojih momčadi razmijenili su različita viđenja El Clasica.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Real Madrid prvi je put nakon šest godina na svom terenu slavio u prvenstvenom El Clasicu - velikog rivala Barcelonu pobijedili su s 2:0.

Odluka je pala u drugom poluvremenu golovima Viniciusa Juniora i Mariana Diaza. U prvom nije bilo golova, a Real je, prema riječima Gerarda Piquea, odigrao jedno od svojih najgorih poluvremena.

"Kontrolirali smo igru u prvom dijelu. Bilo je to jedno od najgorih Realovih izdanja u prvom poluvremenu s kojima sam se susreo na Santiago Bernabeuu", rekao je.

Real ima bod više od Barcelone, ali tko ima teži raspored do kraja prvenstva?

"Da smo barem iskoristili prvo poluvrijeme. Ne kažem da su to kritike, svaka momčad ima svoje probleme. Teško je reći i da smo mi jako dobri", dodao je.

Odgovor nije trebalo dugo čekati, o svemu se oglasio kapetan Reala Sergio Ramos.

Otkud je Zidane njega izvukao? Zaboravljeni napadač u prvoj utakmici sezone dotukao Barcu

"Svačije mišljenje zaslužuje poštovanje. Potpisujem da pobijedimo svaki El Clasico s tako lošim prvim poluvremenom kako on tvrdi. Pristup je bio različit, u prvom smo prepustili loptu, a u drugom napali. Nisu bili tako svježi i počeli smo stvarati šanse", rekao je Ramos.

"Barca ima svoj pečat, a to je posjed. Njihovu filozofiju poštujem. Mi imamo drugačiji stil, ni lošiji, ni bolji, samo drugačiji", dodao je.