Nogomet
Nogomet

Legenda Reala oštro kritizirala Zidanea zbog Luke Modrića

Predrag Mijatović samo je jedan od vjerojatno mnogih kojima nisu najjasnije neke odluke Zinedinea Zidanea.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Bivši igrač Real Madrida i umirovljeni reprezentativac bivše Jugoslavije odnosno Srbije i Crne Gore Predrag Mijatović oštrim je riječima komentirao novo ostavljanje Luke Modrića na klupi Real Madrida u važnoj utakmici.

Trener Reala Zinedine Zidane odlučio je u posljednje tri važne utakmice ostaviti Modrića na klupi na početku utakmice. Radio je to protiv Barcelone i Borussije Monchengladbach, te sinoć protiv Intera.

Mnogima nisu jasne takve odluke Zidanea, a među njima je i Predrag Mijatović. On je u razgovoru za Cadena Ser otkrio:

Hrvatski reprezentativac na optuženičkoj klupi: Pokvareno Realovo slavlje, Madriđani u strahu za Hazarda

"Pad igre Reala u drugom poluvremenu je nedopustiv u takvim utakmicama. Ne razumijem odluku Zidanea da ostavi Luku Modrića na klupi na početku utakmice. Usprkos njegovim godinama on je i dalje vrhunski igrač. Sumnjam da je Toni Kroos toliko bolji od Modrića. U najvažnijim utakmicama ne igra i to je sigurno jako frustrirajuće za Luku", kazao je Mijatović.

Modrić je, podsjetimo, zabio pogodak Barceloni kojim je riješeno pitanje pobjednika, a njegovim ulaskom protiv Borussije Real se pokrenuo i 0:2 pretvorio u 2:2.

U utorak je imao jedno sjajno dodavanje za Benzemu, koji je zapucao jednu od brojnih prilika u kojima se našao. Također, njegovim ulaskom Real je zabio pobjednički gol za 3:2.

Nakon tri odigrana kola u Ligi prvaka Real Madrid zauzima treće mjesto na ljestvici s četiri osvojena boda, dok je vodeća Borussia Monchengladbach s pet bodova.

Momčad mu je najgora u Ligi prvaka, a on oduševljava sprdnjom na svoj račun: "Sr**e smo"