Nogomet
Nogomet

Imao okršaj s poznatim Hrvatom, a sad izazvao novi potres: Ne želi igrati za Srbiju na Euru!

Kontroverzni napadač Nemanja Radonjić ne želi igrati za Srbiju na Europskom prvenstvu.

Nemanja Radonjić i Ivan Jurić (Foto:Profimedia)

Kako se bliži Euro 2024., tako sve veći broj reprezentacija objavljuje popis igrača. Hrvatski izbornik Zlatko Dalić je to već učinio, a to će uskoro odraditi i Srbija.

Dragan Stojković Piksi danas će objaviti popis od 26 igrača za Euro, a na njemu sigurno neće biti napadača Nemanje Radonjića. Razlog? On ne želi igrati za reprezentaciju, sve dok je Piksi izbornik:

"Točno, to je moja odluka, kratko je poručio Radonjić u razgovoru za srpski Telegraf i potvrdio da ga neće biti na popisu.

Radonjić imao okršaje s hrvatskim trenerom

Podsjetimo, Radonjić je i ranije punio naslovnice jer je imao okršaj s Ivanom Jurićem u Torinu. Hrvatskom treneru nije se svidjelo njegovo ponašanje i zalaganje na treninzima, što mu je javno spočitnuo, ali i pokazao da to neće trpjeti.

U sezoni 2022/23. Jurić je u gradskom derbiju protiv Torina uveo pa izvadio Radonjića nakon samo 15 minuta igre, bila je to dobra lekcija srpskom nogometašu da se probudi i posveti nogometu.

Idila je bila kratkog vijeka, problemi su ponovno izbili na površinu kad je Jurić potjerao nekoć veliku nadu srpskog nogometa s treninga prije velike utakmice s Atalantom krajem prošle godine. Radonjića su nakon toga poslali na posudbu u Mallorcu, gdje u 14 nastupa nije uspio upisati pogodak.

Srbija na Europskom prvenstvu igra u skupini C sa Slovenijom, Engleskom i Danskom.

Modrić otkrio gdje će živjeti nakon završetka karijere: "To nam je plan"

FOTO Unitedova zvijezda podijelila fotografiju Ristovskog: Evo što mu je poručio