Nogomet
Nogomet

Michael Jordan na utakmici Lige prvaka: Oduševljen mladom zvijezdom

Utakmicu Monaca i Barcelone u Ligi prvaka iz glavne lože stadiona Louis II pratio je poseban gost, glavom i bradom Michael Jordan…

Michael Jordan na utakmici Monaca i Barcelone u Ligi prvaka (Foto:Afp)

Barcelona je loše otvorila Ligu prvaka. Izgubila je 2:1 na gostovanju kod Monaca, za koji je pobjednički pogodak postigao George Ilenikhena, mladac kojeg u Francuskoj nazivaju novim Mbappeom i predviđaju mu blještavu karijeru.

Veliki hrvatski talent oduševio navijače novog kluba: "Hrvat ponovno MVP"

Međutim, Barca ima svojeg dragulja Laminea Yamala, koji je već postao superstar i privlači pažnju gdje god se pojavi. Yamal je bio jedan od razloga zbog kojeg je na Stade Louis II došao i Michael Jordan, po mnogima najbolji košarkaš svih vremena.

Jordan oduševljen Yamalom

Yamal je postigao gol za Barcu, koja je u ranoj fazi utakmice ostala s igračem manje i naposljetku je izgubila. Španjolski mediji pišu da je Jordan bio oduševljen 17-godišnjim napadačem Barcelone, kojeg je prvi put gledao uživo.

Čuo je da je dobar, ali navodno je ostao fasciniran mogućnostima zlatnog španjolskog reprezentativca i jednog od najboljeg igrača prošlog Eura.

VIDEO Courtois otkrio: "Kad se to dogodi Modriću, ne obraćam mu se neko vrijeme"

"Već sada je sjajan igrač, čeka ga velika karijera", poručio je Jordan.

Yamal je poslije utakmice otišao u ložu do Jordana i osobno se upoznao s bivšom superzvijezdom NBA lige i jednim od najvećih sportaša svih vremena.