Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedina svijetla točka

Veliki hrvatski talent oduševio navijače novog kluba: "Hrvat ponovno MVP"

Hrvatskog reprezentativca Luku Sučića navijači Real Sociedada izabrali su za najboljeg igrača baskijske momčadi u posljednje dvije prvoligaške utakmice…

Luka Sučić (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

Real Sociedad loše je ušao u španjolsko prvenstvo, tek je 16. na ljestvici sa samo četiri boda iz šest utakmica, a u posljednja četiri kola ne zna za pobjedu. Baski su u tom razdoblju upisali tri poraza i jedan remi, tako da se može reći kako su u velikoj krizi.

Courtois i Modrić VIDEO Courtois otkrio: "Kad se to dogodi Modriću, ne obraćam mu se neko vrijeme" divider

Unatoč rezultatskoj kalvariji njegove momčadi, mlađahni hrvatski reprezentativac Luka Sučić (22) ipak može biti donekle zadovoljan.

Luka Sučić ponovno MVP Real Sociedada

Očito je da su ga navijači kluba iz San Sebastiana dobro prihvatili. Već drugo kolo zaredom izabrali su ga MVP-jem momčadi Imanola Alguacila. Smatraju da je bio najbolji igrač baskijske momčadi u porazima od Real Madrida i Mallorce.

George Ilenikhena Dinamo na velikom iskušenju: U Maksimir stiže novi Mbappe, šokirao je Barcelonu divider

"Nakon što je na klupskim stranicama izabran za najistaknutijeg igrača Sociedada protiv Real Madrida, s dvije pogođene vratnice i još ponekim kvalitetnim akcijama, Hrvat je bio prisutan u najizrazitijim opasnim prilikama na Mallorci", piše madridska Marca i dodaje da Sučić nije puno mario za riječi trenera Imanola, koji je nedavno rekao da se hrvatski ofenzivac još malo mora prilagoditi stilu igre prije ulaska u prvu momčad.

Baski u velikoj krizi

"Hrvat se protiv Real Madrida i Mallorce najviše svidio navijačima bijelo-plavih. Prvi nastupi igrača rođenog u Austriji, ali reprezentativca Hrvatske, obećavaju", ističe Marca, koja je objavila tekst s naslovom u kojem slavi hrvatskog nogometaša: "Luka Sučić ponovno MVP navijača".

Velimir Zajec i Sergej Jakirović Jakirović će dobiti dobru odštetu zbog ranijeg prekida ugovora: Evo koliko će mu Dinamo isplatiti divider

Sučić je ovog ljeta stigao u San Sebastian iz Salzburga za odštetu od deset milijuna eura. Dosad je upisao tri nastupa za Real Sociedad i skupio je 172 minute. Zasad ima nulericu u rubrikama golova i asistencija, no očito je ostavio dobar dojam na navijače poznatog baskijskog kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Fotke koje udaraju jako 👀🔥🔥

Foto: Cropix
UŽIVO HRVATSKA - KUBA: Vatreni love osminu finala Svjetskog prvenstva u futsalu

Uključite se >>> https://rb.gy/wuurnn

foto: Luka Stanzl/Pixsell
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX