Nogomet
Nogomet

Zaslužio je: Mandžukić na zalasku svoje karijere postaje najplaćeniji hrvatski nogometaš

Mario Mandžukić lijepo će zaraditi u posljednjim godinama svoje veličanstvene nogometne karijere.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Mario Mandžukić na zalasku karijere imat će najveću plaću u svojoj profesionalnoj karijeri i jednu od najvećih od hrvatskih nogometaša uopće! Iako se još uvijek čeka službena potvrda katarskog kluba, Al-Duhail novi je dom bivšeg hrvatskog reprezentativca.

Glupost engleske zvijezde naljutila Kovačića: Hrvatski veznjak poludio i krenuo u obračun

Mandžukić je u nedjelju snimljen u prostorijama katarskog kluba, gdje je čekao da bude podvrgnut liječničkom pregledu. Nakon njega je navodno potpisao ugovor koji vrijedi 18 mjeseci, odnosno do ljeta 2021. godine, vrijedan osam milijuna eura po sezoni.

Hrvatski napadač trebao bi za godinu i pol dana u Kataru zaraditi oko 12 milijuna eura...

Legenda Uniteda nije mogla vjerovati što se događa na utakmici: Smijao mu se i Mourinho

To su sve nagađanja i špekulacije, ali s obzirom na platežnu moć ljudi koji vode nogometne klubove u tom dijelu svijeta, to je vrlo vjerojatno istina.

Navijači Juventusa emotivnim su se porukama oprostili od Mandžukića, koji je kod njih očito ostavio jako dubok trag. U Staroj dami proveo je četiri godine te je pritom upisao 162 nastupa i postigao 44 pogotka uz 18 asistencija.

Mandžukić je 2017. godine u dresu Juventusa postigao najljepši pogodak u Ligi prvaka. Dogodilo se to u finalu protiv Real Madrida, kada je gotovo škaricama pogodio mrežu Kraljevskog kluba.

Badr Hari oglasio se nakon ozljede: Sportski pohvalio, ali i "bocnuo" protivnika i najavio revanš