Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nevjerica

Legenda Uniteda nije mogla vjerovati što se događa na utakmici: Smijao mu se i Mourinho

Manchester United izgubio je ovog vikenda od posljednje momčadi na ljestvici Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što ih je Everton zaustavio prije tjedan dana na Old Traffordu uzevši vrijedan bod, ovaj su put navijači Manchester Uniteda do kraja ostali u nevjerici nakon poraza u gostima kod Watforda. Riječ je o posljednjem klubu Premierlige, kojem je to bila tek druga pobjeda u sezoni.

Dok u napadu nisu napravili baš ništa, obrana gostiju darivala je domaćina penalom i nevjerojatnim kiksom jednog od najboljih vratara svijeta koji je u proteklim sezonama često bio najbolji Unitedov igrač. Toliko je puta David De Gea čupao United, no ovaj put i on se uklopio u sivilo momčadi Olea Gunnara Solskjaera.

gol expired Glupost engleske zvijezde naljutila Kovačića: Hrvatski veznjak poludio i krenuo u obračun divider

Kad je to vidio Gary Neville, nije mogao vjerovati. A vidio je to u studiju Sky Sportsa u Londonu uoči utakmice Tottenham – Chelsea taman kad je Jose Mourinho davao intervju prije utakmice. Kolega sa Skya se šalio pa je upitao Portugalca kako komentira takvo neprofesionalno ponašanje stručnog sukomentatora.

''Mislim da Gary ne može sakriti svoju vezu s Unitedom, ali dobar je analitičar'', rekao je tada još uvijek dobro raspoloženi Mourinho.

Na kraju se nije on nije smijao jer ga je pred vlastitim navijačima isprašio njegov bivši učenik s njegovim bivšim klubom.

gol expired Zaslužio je: Mandžukić na zalasku svoje karijere postaje najplaćeniji hrvatski nogometaš divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider