FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"vratit ću se. budite spremni"

Badr Hari oglasio se nakon ozljede: Sportski pohvalio, ali i "bocnuo" protivnika i najavio revanš

Legendarni borac najavio je povratak i novi okršaj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Spektakularni okršaj Badra Harija i Rica Verhoevena nije završio kako su nadali fanovi borilačkog sporta – Hari je u trećoj rundi bio prisiljen odustati zbog ozljede.

Verhoeven je tako zadržao pojas, ali, ako pitate Harija, samo privremeno. Legendarni kickboksač oglasio se na Instagramu nakon borbe – zahvalio je Verhoevenu, koji mu je sportski priskočio u pomoć, ali nije propustio ni baciti malu provokaciju kao najavu za novi okršaj.

gol expired Stotine ispratile Badra Harija u bolnicu, Verhoeven divljao na presici i tražio fizički obračun s novinarom divider

"Želim zahvaliti svojoj vojsci na sjajnoj borilačkoj večeri. Bili ste sjajni, ne mogu opisati kako sam se osjećao dok sam u toj sjajnoj atmosferi ulazio u ring. Bilo je posebno, jako sam ponosan na podršku.

Možete zamisliti koliko mi je teško prihvatiti ovakav ishod. Pokazao sam svijetu da sam i dalje najdominantniji borac teške kategorije. Uvjeren sam da ću osvojiti taj pojas.

Želim zahvaliti i Ricu Verhoevenu zbog primjerenog, sportskog ponašanja nakon moje ozljede. Vratiti ću se. Budite spremni", napisao je Hari.

Pobjeda Verhoevena i ozljeda Badra Harija

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider