Nogomet
Nogomet

VIDEO Hajdukov megatalent zabio slavnom klubu pa poslao poruku, jasno je na što je aludirao

Luka Vušković zabio je pogodak za Hajduk protiv Schalkea.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nogometaši Hajduka pobijedili su Schalke s 4:3 u prijateljskom susretu igranom na Poljudu.

Za pobjedu splitskog sastava zabili su Čubelić, Sahiti, Biuk i Luka Vušković, 15-godišnji branič koji dominira u juniorskom uzrastu. U igru je ušao u 67. minuti dvoboja, zamijenio je Biuka, i za samo četiri minute zatresao je mrežu njemačkog bundesligaša.

Slobodni udarac izveo je Sahiti, nabacio u kazneni prostor, a ondje se najbolje snašao mladi Vušković koji je pospremio loptu u mrežu i pogodak proslavio na neobičan način.

Talentirani branič zabio nakon četiri minute

Imitirao je ubod igle u venu, a po svemu sudeći htio je iskazati podršku Mariju Vuškoviću, svom starijem koji je nedavno bio pozitivan na dopinškom testu i prijeti mu dugogodišnja pauza. Ako ga osude na Sportskom sudu, očekuje ga četverogodišnja pauza.

Evo kada će Hrvatska saznati protivnika u polufinalu Lige nacija

Bio bi to ogroman udarac za mladog braniča, koji je sjajnim igrama u dresu HSV-a privukao veće klubove, a prema riječima Ivice Olića, pomoćnog trenera hrvatske nogometne reprezentacije Mario je bio u kombinacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar.

Proslavu Luke Vuškovića možete vidjeti OVDJE.

PSG nudi 10 milijuna eura?

Pred 15-godišnjim Lukom je blistava karijera, za njega se interesiraju najveći europski klubovi, a prije nekoliko tjedana talijanski su mediji plasirali senzacionalnu informaciju da je PSG za njega ponudio 10 milijuna eura!

Bio bi to drugi najveći transfer u povijesti kluba...

Sve golove s utakmice Hajduka i Schalkea možete vidjeti OVDJE.