Nogomet
Nogomet

Španjolci otkrili Modrićev plan po završetku igračke karijere: Želi biti "novi Zidane"

Plan mu je upisati nogometnu akademiju i postati trener. Želio bih napraviti sličnu karijeru kao Zinedine Zidane, koji je najprije postao igračka legenda Real Madrida pa zatim i trenerska.

Modrić i Zidane (Foto:Afp)

Svi navijači Real Madrida svjesni su kako era njihove slavne veze polako dolazi kraju, Casemiro je već otišao, a kroz pola godine, godinu i pol vrlo vjerojatno će se oprostiti i od našeg Luke Modrića, odnosno Tonija Kroosa.

Bliska budućnost hrvatskog kapetana je jasna, Lukin plan je odraditi još Ligu nacija s Hrvatskom, a zatim kraj svoje velike karijere odraditi u Madridu. Hoće li to biti na koncu tekuće sezone ili sljedeće, ovisit će o Luki, ostane li na ovoj razini, vjerojatno će potpisati ugovor na još godinu dana pa na koncu sezone 2023/24. završiti svoju veliku karijeru.

Zbog njihovog poziva Modrić se rasplakao, a sada su mu odali novo priznanje

Mnogi naši navijači se pitaju što će biti dalje s najvećim nogometašem kojeg je Lijepa naša ikad dala, a taj odgovor, izgleda, dali su španjolski mediji.

Sport: Luka želi postati trener

Katalonski Sport, naime, piše kako će Luka, ne produlji li na još godinu dana s Realom, planira preseliti na trenersku klupu. Španjolci tvrde kako je već odlučio da će postati trener po završetku karijere, ideja mu je upisati nogometnu akademiju kad objesi kopačke i dobiti trenersku licenciju, a njegov dugoročni plan jest postati trener Real Madrida.

Real pripremio Modriću posebnu ulogu za sljedeću sezonu kad dođe zvijezda od 140 milijuna eura

Postati nova verzija Zinedinea Zidanea, koji je najprije u Madridu imao legendarnu igračku karijeru, a zatim je pretvorio i u vrlo uspješnu trenersku karijeru u Kraljevskom klubu. Taj model ima na umu na startu svoje trenerske karijere, no ne ponudi li mu Florentino Perez posao kao Zidaneu, ima tko će. Nedavno je i izbornik

Zlatko Dalić rekao kako bi rado vidio Luku kraj sebe na izborničkoj klupi, jednom kad odluči zaključiti karijeru. Ali, o tom – po tom, Modrić igrač još nije rekao svoju posljednju…