Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
On će pristati

Real pripremio Modriću posebnu ulogu za sljedeću sezonu kad dođe zvijezda od 140 milijuna eura

Luka Modrić bit će mentor Judeu Bellinghamu u svojoj posljednjoj sezoni u Real Madridu.

Bellingham i Modrić (Foto: Afp)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u veljači bi trebao produljiti ugovor s Real Madridom na još godinu dana. Financijski uvjeti bit će identični, trajanje godinu dana, a jedino što će se malo promijeniti, bit će Lukina uloga u momčadi. Naime, Real Madrid od njega dogodine očekuje da bude mentor svom nasljedniku Judeu Bellinghamu.

Pišemo malo jer tu ulogu već neko vrijeme obavlja kao senator u svlačionici Real Madrida i pojedini igrači ga ne doživljavaju isključivo kao mentora, nego kao i očinsku figuru, ali mlada engleska zvijezda dobit će ekskluzivno mentorstvo jer će ga najveći veznjak svih vremena pripremati za njegovu ulogu u momčadi jednom kad Luka objesi kopačke o klin.

Alvaro Odriozola Real Madrid se bez Modrića namučio u Kupu protiv četvrtoligaša divider

Od Bellinghama se očekuju velike stvari, a crveni tepih rasprostrt će mu jedan od najvećih igrača Reala u novije doba. Njegova predanost klubu, odanost i strast koju osjeća za Real Madrid su ono što bi željeli da Luka usadi talentiranom veznjaku Borussije.

Real Madrid sprema ga se platiti oko 100 milijuna eura Borussiji Dortmund, a kad Luka jednom okonča svoju veliku karijeru, Bellingham bi trebao preuzeti uzde. Luka je svjestan koliko je sati i jasno mu je kako neće trajati zauvijek, a španjolski mediji tvrde kako mu ova uloga uopće neće teško pasti.

Luka Modrić VIDEO Modrić razveselio djecu na Realovu treningu, jedan mladić ostao izvan sebe divider

Siječanj će biti ključan mjesec u pregovorima s Bellinghamom, Dortmund traži 140 milijuna eura za engleskog reprezentativca, ali Realov prvi čovjek Florentino Perez uvjeren je u svoje pregovaračke sposobnosti i nada se kako će fiksan iznos odštete spustiti za barem 40 milijuna eura.

Kad obave taj posao, preselit će za stol s Lukom Modrićem u veljači i obnoviti njegov ugovor na još godinu dana po istim uvjetima…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider