Nogomet
Nogomet

Show u utrobi Poljuda: Igrači Hajduka iznenadili raspjevanog Dambrauskasa

Nakon pobjede nad Rijekom i osvajanja Hrvatskog kupa, igrači Hajduka iznenadili su trenera Valdasa Dambrauskasa…

Hajduk je osvojio Hrvatski kup pobijedivši u finalu Rijeku 3:1.

Bijeli su na travnjaku vatreno proslavili prvi trofej nakon devet godina posta, a onda se veliko slavlje prenijelo i u utrobu Poljuda.

Igrači Hajduak Josip Vuković, Lukas Grgić, Stipe Biuk i Nikola Katić uletjeli su na press-konferenciju trenera Valdasa Dambrauskasa, zalili ga s pivom te zapjevali: „Večeras je naša fešta.“

Damir Mišković: "Tomić i Drmić u Dinamu? Mogu mu samo zahvaliti i stisnuti ruku"

Dambrauskas se ustao i pridružio se svojim raspjevanim igračima.

Dambrauskasu je ovo 11. trofej u karijeri. Prije Hajduka osvajao ih je s Rigom, Žalgirisom i Ludogorecom.

„Prije nego što sam došao u Hajduk upoznao sam se s tradicijom i kulturom ovog grada. Podredio sam se ovdašnjim ljudima i uklopio u sredinu. Znam da je Hajduk igrao povijesnu utakmicu s HSV-om te da je Boro Primorac promašio penal. U jednoj od motivacijskih videa igračima smo pokazali posljednji Kup u Jugoslaviji i posljednji kup u Hrvatskoj. Ovu noć i slavlje neću nikad zaboraviti“, kazao je Dambrauaskas na presici.

Hajduk spasio sezonu i s novim pojačanjima juriša na Dinamo: Kup je utješna nagrada, ali mogao bi biti prekretnica

„Napredovali smo u svim segmentima otkako sam došao. Ako pogledate kako je momčad igrala u finalu, to je Hajduk kakvog želimo gledati. Drugi smo u prvenstvu i osvojili smo Kup. Što možemo bolje u idućoj sezoni? Odgovor je jasan, ali pobjednik je samo jedan. Trofeji su puni krvi, suza i patnje. Svi smo se žrtvovali za ovaj trofej. Istina je da smo plaćeni za ovaj posao, ali puno truda smo uložili“, poručio je trener Hajduk.

Ludnica na splitskoj rivi