Nogomet
Nogomet

Atletico Madrid dovodi francusku zvijezdu: Je li to znak da Griezmann sigurno odlazi?

Thomas Lemar trebao bi od iduće sezone nositi dres Atletico Madrida.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Velika želja mnogih klubova uoči početka Svjetskog prvenstva u Rusiji je da prije otvaranja "zakapare" svoje ljetne transfere. Real Madrid je primjerice dva dana prije otvaranja šokirao sve i objavio da će klub od ovog ljeta preuzeti Jule Lopetegui, aktualni izbornik Španjolske.

Iako još nije službeno, francuski L'Equipe prenosi da je francuski reprezentativac Thomas Lemar novi igrač Atletico Madrida. Riječ je o krilnom igraču Monaca, koji je u prošloj sezoni upisao tri pogotka i 10 asistencija u 38 nastupa u svim natjecanjima.

Lemar je prošle zime bio velika želja Arsenala i Liverpoola, ali se taj transfer nije ostvario. L'Equipe navodi da su se Monaco i Atletico upravo danas dogovorili oko otkupne cijene, ali i da će službena potvrda možda uslijediti tek nakon Rusije.

To bi mogao biti znak da iz Madrida, i to prema Barceloni, odlazi Antoine Griezmann, najveća zvijezda madridskog kluba. On je na današnjoj presici rekao novinarima da "danas nije vrijeme da govorimo o mojoj budućnosti". Očito je da se nešto "kuha" po tom pitanju...

Recimo i da se po Engleskoj šuška da bi N'Golo Kante mogao napustiti Chelsea i prijeći u redove Real Madrida.