Nogomet
Nogomet

Komentator utakmice Hrvatska - Škotska ostao u šoku i nakratko prekinuo prijenos

Škotski kolega Michael Steward, koji je komentirao utakmicu na Maksimiru nakratko je prekinuo prijenos zbog šokantne vijesti.

Nogometna reprezentacija Hrvatske svladala je sinoć Škotsku u obračunu 3. kola Lige nacija, a gosti su uz poraz od kojeg se nisu uspjeli spasiti u dramatičnoj završnici dobili još jednu lošu vijest.

Naime, tijekom prvog dijela do komentatora maksimirskog okršaja Michaela Stewarda došla je informacija o smrti bivšeg premijera i jednog od najistaknutijih političara u pokušaju Škotske da dođe do neovisnosti – Alexa Salmonda.

 

Član njegove stranke

Stewart je inače član SNP-a, stranke čiji je Stalmond bio predsjednik i jedan od najžešćih zagovornika škotske neovisnosti. Otkrio je da se susreo s njim prošlog tjedna i da ga je pogodila vijest o njegovoj smrti u blizini Ohrida.

"Užasna vijest. Bio je div u političkom svijetu. Pročitao sam kako je ranije tijekom dana održao govor u Makedoniji i pitam se je li bio na putu u Zagreb kako bi se priključio navijačima, što je inače radio. Jedan sablastan statistički podatak. Bivši premijer Donald Dewar preminuo je 11. listopada 2000. godine, također tijekom utakmice Škotske i Hrvatske, bilo je 1:1,“ rekao je u eteru Stewart.

Bivši napadač Hajduka zabio golčinu za pobjedu Slovenije!

VIDEO Otvorena vrata svlačionice Srbije, a iz nje grme stihovi pjevača koji veliča ratne zločince

Srbima se crvene obrazi: Upropastili stadion od 28 milijuna eura u godinu i dva mjeseca