Nogomet
Nogomet

Karloglan: ''Publika je zviždala i bila je u pravu, pola sata drugog poluvremena je neprihvatljivo''

Hajduk je slavio 2:1 protiv Varaždina u 12. kolu SuperSport HNL-a.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Hajduk je slavio 2:1 protiv Varaždina u 12. kolu SuperSport HNL-a. Strijelac odlućujućeg pogotka bio je Awaziem koji je u 99. minuti bacio publiku u trans, ali ipak nije Hajduk nije dobro izgledao u drugom poluvremenu i činilo se da će remizirati s Varaždinom.

Strateg Bijelih Mislav Karoglan prokomentirao je utakmicu s Varaždinom.

Sprema se senzacionalni transfer: Srebrni iz Rusije potpisuje za hrvatskog drugoligaša?


"Najbitnije je da smo pobijedili. Ostaje mi gorak okus nakon dobrog prvog poluvremena odigrati očajnih pola sata. Gledamo naprijed, uzeli smo deset bodova u četiri utakmice. Publika je zviždala i u pravu je kada očekuje da imamo dulje periode bolje igre."

VIDEO Pogledajte pogodak Awaziema u 99. minuti za pobjedu Hajduka

Kako komentirate drugo poluvrijeme?

''Glave gore. Dobili smo utakmicu. Zadnjih 15 minuta je opet bilo naših. Imali smo tri šanse. Zaslužili smo pobjedu, ali u prvom poluvremenu smo trebali ubiti utakmicu. Padovi nam se događaju. Svaku utakmicu imamo puno dobrih razdoblja, a onda loše zamagle dobre stvari. Pola sata u drugom poluvremenu je neprihvatljivo.''

Trener Varaždina: "Da smo imali Teklića, pobijedili bi Hajduk"

Najavio je nadolazeće utakmice protiv Gorice i Tehničara u Kupu.

"Pred nama su dvije bitne utakmice, glavu moramo dići gore. Naši stručnjaci već analiziraju Tehničar s kojim igramo u kupu i Goricu s kojom igramo u HNL-u. Zanima nas samo pobjeda'', zaključio je Karoglan.

Standings provided by Sofascore