Nogomet
Nogomet

Kalinić nakon ozljede koja ga je koštala odlaska u Katar: "Za Hajduk se ne trebate bojati"

Lovre Kalinić, kapetan Hajduka propustit će Svjetsko prvenstvo u Katru zbog ozljede.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Lovre Kalinić, kapetan i vratar Hajduka pretrpio je tešku ozljedu na utakmici 15. kola SuperSport HNL-a protiv Lokomotive (2:2) u Kranjčevićevoj. Zbog toga će propustiti nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Katru, a čini se i dobar dio ove sezone.

Golman splitskog sastava primio je jednu loptu ispred svog kaznenog prostora, osjetio je strašnu bol i samo se srušio na teren. Uspio je smoći tek toliko snage da izbije loptu pred natrčalim Kulenovićem, koji je istu mogao pospremiti u praznu mrežu.

Nakon kraćeg ukazivanja pomoći svima je bilo jasno kako se radi o teškoj ozljedi, a Kalinića su na nosilima iznijeli s terena uz ovacije navijača. Na njegovu adresu stigao je ogroman broj poruka podrške, a sada se oglasio na svom Instagram profilu emotivnom porukom:

VIDEO Na Dalićevom popisu za Katar je deset "nesigurnih", evo tko bi mogao otpasti

"Dragi svi, od jučer sam primio more Vaših poruka podrške uz želje za što bržim oporavkom. S obzirom da ne mogu svima odgovoriti, želim Vam svima ovako javno zahvaliti, to mi zaista puno znači u ovakvim trenucima. Na žalost i ovakve teške ozljede su ponekad sastavni dio života profesionalnih sportaša.

Preda mnom je dug oporavak, ali motiva mi ne nedostaje i siguran sam da ću se vratiti još jači. Za Hajduk se ne trebate bojati, uvijek smo imali dobre vratare, pa tako i sada imamo momke koji će uspješno braniti boje kluba", poručio je Kalinić.