Nogomet
Nogomet

Video koji pokazuje da zatopljuju odnosi između Barce i Rakitića: Dobio i novo ime

Ivan Rakitić mogao bi se ovog vikenda naći u početnoj postavi Barcelone nakon što mu je propao transfer u Juventus.

Ivan Rakitić (Foto: AFP) (Foto:Afp)

Reprezentativna stanka je završena i već u petak nastavljaju se klupska nogometna prvenstva. U subotu je na rasporedu vrlo zanimljiva utakmica u španjolskoj La Ligi između Barcelone i Valencije. U uvodna tri kola momčadi su osvojile tek četiri boda, te za vodećim Atleticom već zaostaju pet bodova.

Ivan Rakitić propustio je obveze u hrvatskom dresu protiv Slovačke i Azerbajdžana jer je do posljednjeg dana prijelaznog roka (2. rujna) bio u kombinacijama za transfer u Juventus, koji je na kraju propao. U uvodna tri kola španjolskog prvenstva Rakitić je zaigrao svega 45 minuta, i to u prvom susretu. Posljednja dva odgledao je s klupe za pričuve.

Rakitić novim objavama poslao poruku Daliću i navijačima

Podsjetimo, trener Ernesto Valverde zakucao je Rakitića na klupu za pričuve jer je do posljednjeg dana bio dio paketa s kojim je Barcelona pokušala vratiti Neymara u svoje redove ili ga je htjela prodati i od tog novca platiti visoku odštetu za Neymara. To je Rakitića jako pogodilo, s obzirom na to da je lani bio igrač kojeg je Valverde najviše koristio, pogotovo jer je od početka govorio da želi ostati i davati sve za Barcelonu.

Kako je prijelazni rok završen, čini se da se počinju zatopljavati odnosi između Barcelone i hrvatskog reprezentativca. Tako bi se mogao steći dojam nakon što je Barcelona objavila kratak video s treninga, na kojem Rakitić zabija golčinu gromovitim udarcem s vrha kaznenog prostora.

"Rocketic", napisala je Barcelona uz objavljeni video.

Rakitić otišao u Madrid i čestitao Modriću: Dalić mu uputio javni poziv, trebamo te, Ivane

"Projektil Ivana Rakitića na treningu Barcelone", piše Sky Sport.

Nakon što je završena trakavica oko transfera, koji se na kraju nije dogodio i Rakitić ostaje u Barceloni barem do siječnja, bit će zanimljivo vidjeti hoće li Valverde vratiti hrvatskog reprezentativca u početni sastav katalonskog kluba, koji ionako ima velikih problema s ozljedama.

Podsjetimo, Lionel Messi neće igrati ni ovo kolo protiv Valencije, a pod upitnikom je i Luis Suarez.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.