Nogomet
Nogomet

Harry Kane otkrio što im je trener rekao kod 9:2, izjava se neće svidjeti navijačima Dinama

Harry Kane bio je prvo ime utakmice, a zabio je tri penala.

Bruno Petković i Harry Kane (Foto:Profimedia)

Utorak u Europi donio nam je najteži poraz Dinama u povijesti. Modri su izgubili od Bayerna 9:2, a igrač utakmice bio je Harry Kane.

Napadač Engleske zabio je četiri gola, a od toga su tri bila iz penala. Nakon utakmice otkrio je javnosti što im je rekao Kompany kod 9:2.

"Ovo je prvi put da sam imao tri jedanaesterca u jednoj utakmici. Bio je to drukčiji osjećaj za mene, ali postići četiri gola je fantastično. Važno je pomoći momčadi na bilo koji način. Bilo da su to penali ili normalne završnice, sve ću ih izvesti," rekao je Kane pa otkrio što im je Kompany rekao kod visokog vodstva.

"Trener je rekao da budemo nemilosrdni. Prvi, drugi, treći, četvrti, išlo je kao na traci. Došli smo do devet, htjeli smo deseti i jedanaesti, moramo tako nastaviti.

Zadržavam sve lopte nakon hat-trickova, momcima je možda bilo muka od potpisivanja autograma na njih. Moj sin Louis ima samo tri godine i voli igrati nogomet. Ponijet ću loptu kući i staviti je pored njegova kreveta, sigurno će biti sretan kad se ujutro probudi," završio je engleski napadač.

Horor u Münchenu: Dinamo izgleda loše, vidjelo se već protiv Hajduka i Rijeke

Dinamova zvijezda potpuno utučena: "Ovo je stvarno previše, njemačka je liga nešto više od HNL-a"

Trener Bayerna priznao: "Bili smo nervozni kada je Dinamo zabio drugi gol"