Nogomet
Nogomet

Hajdukov predsjednik stao na kraj svim pričama: "Razgovor s Gattusom je bio jako dobar"

Ivan Bilić, predsjednik Uprave Hajduka, osvrnuo se na nedavni razgovor s trenerom Gennarom Gattusom.

"U ovom trenutku cijeli klub ima mir i to je za nas najvažnije", poruka je Hajdukovog predsjednika Ivana Bilića s predstavljanja Francoisa Vitalija

"Sastanak je trajao par sati, ne bih ulazio u detalje osim što bih rekao da smo svi govorili u emotivnom stanju. Trener je iznimno fokusiran na momčad i uspjeh momčadi i kroz taj proces je jako podigao timski duh", rekao je Bilić i dodao:

"Razgovor je bio dobar. Prenio sam potporu kluba njemu i momčadi, sad je situacija da je jako bitno da bude mir u momčadi, a trenutno cijeli klub ima mir. Trener i momčad su kvalitetno reagirali i u Kup utakmici. Razgovor je bio dobar, sam je rekao da svatko treba raditi svoj posao, a on svoj posao radi jako kvalitetno. Imamo dosta kvalitetnu situaciju u prvoj momčadi, trener radi svoj posao, ima koheziju. Nalazimo se tamo gdje želimo biti."

O Vitaliju je Bilić kazao:

"Zadovoljstvo mi je predstaviti našeg novog direktora nogometnih operacija. Hajduk je s njim potpisao trogodišnji ugovor, on je čovjek koji dolazi s jako velikim iskustvom u tri područja koja su nama jako bitna. Jedna stvar koja je bila meni bitna, a razgovore smo počeli krajem kolovoza, mi smo mu predstavljali ideje koje klub ima u sklopu naše strategije. Meni se tad svidjelo što je on rekao da postoji razvojna platforma i nogometni klub, a mi smo nogometni klub i tako ćemo se postaviti i djelovati."

Predsjednik Uprave Hajduka još je na kraju istaknuo:

"Osnovni kratkoročni plan kluba će biti da u skladu s našim mogućnostima dovedemo nekliko kvalitetnih igrača već u zimskom priijelaznom roku. Što se tiče strategije, dugoročnu strategiju ćemo još uvijek dorađivati i očekujem da ćemo do kraja godine ju predstaviti."

Sjećate se njega? Igrao je za Arsenal, a sad je u Londonu pao sa 60 kilograma kanabisa

Tko je trener za Dinamo i je li Petković "osinje gnijezdo": Iz Hajduka kao sve curi, a u Maksimiru…

Jakirović se oglasio nakon otkaza: "Neka naš Dinamo ponovi prošlogodišnji uspjeh"