Nogomet
Nogomet

Napadač Istre nakon drame protiv Dinama: "Teško je kad morate igrati protiv igrača i još nekih ljudi"

Giorgi Gagua upisao je asistenciju za Istru 1961 protiv Dinama (2:2) u SHNL-u.

Istra 1961 (Foto:Goran Sebelic/Cropix)

Istra 1961 je osvojila veliki bod protiv Dinama (2:2) u susretu desetog kola SuperSport HNL-a na Aldo Drosini, a jedan od boljih u domaćim redovima bio je gruzijski napadač Giorgi Gagua.

On je asistirao Beyattu Lekweiryju za drugi pogodak, no domaćini nisu uspjeli zadržati zasluženu prednost. Gotovo pola sata prije kraja ostali su bez igrača, Stephane Keller je zaradio drugi žuti, odnosno crveni, a u 78. minuti Plavi su poravnali s bijele točke.

Rezultat se više nije mijenjao, Puležani su izdržali do kraja i osvojili veliki bod, a gruzijski napadač vjeruje da su zaslužili i puno više:

"Zaslužili smo pobjedu. Ne želim imenovati čija je krivnja što nismo pobijedili. Želim reći da su moji suigrači bili sjajni, dali smo i više od sto posto.

Vidjeli smo da se možemo nadigravati sa svakim, ali teško je kada morate igrati protiv igrača i još nekih ljudi, ali to je nogomet. Nastavit ćemo raditi i dokazivati svoju vrijednost. Treba uživati u ovakvim utakmicama, ali postoje neke stvari zbog kojih ne možeš uživati u njima."

Gagua nije htio previše pričati o svemu što se događalo na utakmici:

"Sve što se izdogađalo na kraju, ne želim o tome previše pričati jer sam prevruće glave. Naši navijači su bili sjajnu, uz nas su 90 ili 100 minuta, koliko god treba, oni su naš 12. igrač", zaključio je Gagua za službenu stranicu istarskog prvoligaša.

Modrić postao jedan od najvećih dosad pa poručio: "Ne volim da me podsjećate na to"

Ancelotti ga obožava! Talijanu su "puna usta" Modrića: "Real može biti sretan što ima takvog igrača"

VIDEO Hajduk slavio kod Slavena te pobjegao Dinamu i Rijeci na četiri boda prednosti!