Nogomet
Nogomet

Georgina nesmotrenim potezom otkrila novi klub Cristiana Ronalda?

Cristiano Ronaldo želi potpisati za klub iz Lige prvaka, ali već su ga odbili Bayern, Chelsea i PSG.

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo (Foto:Afp)

Portugalski superstar Cristiano Ronaldo poručio je čelnicima Manchester Uniteda da želi otići i potpisati za klub koji igra Ligu prvaka, ali ne ide mu sve po planu.

Ponuđen je brojnim europskim velikanima, ali poslije tri odbijenice (Bayern, Chelsea i PSG), Ronaldov ego je teško uzdrman.

Zboga toga su počela nagađanja o eventualnom povratku u portugalski nogomet, potpisu za klub iz Saudijske Arabije, ali iz krugova bliskih Ronaldu sve je ubrzo demantirano.

Tako se posljednjih dana sve više piše o eventualnom transferu u španjolsku La Ligu, i to u redove madridskog Atletica, čiji trener Diego Simeone traži udarnu napadačku iglu, a upravo to bi mogao dobiti u Ronaldu.

Nova devetka Bayerna sletjela u minhensku zračnu luku: "Zabit će 40 golova"

Portugalac ne bi imao ništa protiv povratka u španjolsku prijestolnicu, a glasine o eventualnom transferu "pojačala" je njegova odabranica Georgina Rodriguez, i to jednim potezom na Instagramu.

Počela je pratiti Simeonovou suprugu, Carlu Pereyru na Instagramu, a španjolski su navijači to protumačili kao znak da se ozbiljno razgovara o transferu u Atletico.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.