Nogomet
Nogomet

Gattuso neće biti sretan, a on je vjerojatno frustiran: Hajdukov dragulj proputovao 15 tisuća kilometara uzalud

Niko Sigur otputovao je na reprezentativno okupljanje Kanade, ali nije dobio ni minute protiv Paname.

Niko Sigur (Foto:Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell)

Hajdukov dragulj Niko Sigur preletio je najprije 7500 kilometara u jednom smjeru od Splita do Toronta pa nazad kako bi upisao novi nastup za kanadsku seniorsku reprezentaciju, ali vraća se kući praznih ruku.

Nedavno je odlučio dres mlade hrvatske reprezentacije zamijeniti onim seniora Kanade, ali ispada kako je bezveze preletio pola svijeta jer nije zaigrao u pobjedi njegovih protiv Paname 2:1. Izbornik mu, naime, nije dao ni minute, što je svakako frustrirajuće s obzirom na to da je bilo riječ o prijateljskom susretu.

Gattuso će ga ponovo morati "oživjeti" za Slaven

Neće biti sretan ni Gennaro Gattuso, koji će ga ponovo morati "oživljavati" kako bi ga doveo u stanje da bez rizika od ozljeda, poslije toliko vremena provedenog u zraku, nastupi protiv Slaven Belupa u sljedećem kolu Supersport HNL-a za Hajduk.

Sigur je svojevremeno bio čak i na širem popisu Zlatka Dalića, ali polako gubi svoj reprezentativni status, ali i onaj klupski. Gattuso ga zasad ne koristi kao desnog beka jer, smatraju pojedini analitičari, nije uigran na toj poziciji.

Polako gubi klupski status

Daje mu povremeno priliku kao zadnjem veznom, čak i na desnom krilu, ali sve dalje je od svoje prave pozicije i statusa prvotimca Bilih. Ove sezone ima šest nastupa u prvoj momčadi Hajduka, a Gattuso ga polako prilagođava na svoj stil igre. Daje mu priliku s klupe, u svojih zadnjih pet nastupa svaki put ušao je u nastavku.

Spreman je odreći se milijuna samo da se vrati: ''Vodio sam djecu u školu, a nisam mogao ući''

Teško prepoznatljiva Serena Williams završila na operaciji zbog izrasline na vratu veličine grejpa!

Najbolji među najboljima: Projekti gol.hr-a u finalu regionalne nagrade SoMo Borac

Više o