Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PONOSNI SMO

Najbolji među najboljima: Projekti gol.hr-a u finalu regionalne nagrade SoMo Borac

Odjel Novih medija Nove TV može se pohvaliti novim velikim priznanjima.

gol.hr finalist u dvije kategorije Somo Borca (Foto: GOL.hr)

Regionalna nagrada SoMo Borac objavila je finaliste ovogodišnjeg natječaja u kojem je više od 80 članova stručnog žirija imalo je pred sobom zadatak odabrati najbolje od 235 pristiglih projekata.

Među najboljima od najboljih u regiji su i dva projekta odjela Novih medija Nove TV: Euro Gol i to u kategoriji Best media feature i SWAPAWAY - Humanitarna razmjena & aukcija dresova u kategoriji Best Storytelling.

Oba su projekta ljubiteljima nogometa i čitateljima portala gol.hr donijela puno zabave, a projekt Swapaway - Humanitarna razmjena & aukcija dresova, kako i samo ime kaže, potaknula ih je na i činjenje plemenitog djela – doniranje Udruzi za osobe s intelektualnim teškoćama Kamenčići.

Proces žiriranja sastoji se od dva kruga - u prvom krugu žiri je odabrao radove iz svake kategorije koji ulaze u uži izbor, a slijedi drugi krug koji uključuje odabir dobitnika po kategoriji. Pobjednici će biti proglašeni na dodjeli nagrada 25. listopada.

Projektu Humanitarne razmjene & aukcije dresova ovo je već treće priznanje – nakon osvajanja bronce na najvećoj domaćoj komunikacijskoj nagradi Grand PRix, prepoznala ga je i najvažnija svjetska nagrada za internetska postignuća Webby dodijelivši mu priznanje Webby Honoree u kategoriji Advertising, Media & PR - Corporate Social Responsibility Campaign, čime ga je izdvojila među ukupno 13 tisuća projekata pristiglih iz preko 70 zemalja svijeta.

Humanitarna razmjena i aukcija dresova Projektu "Humanitarna razmjena & aukcija dresova" pristiglo priznanje najveće globalne digitalne nagrade Webby divider

Matej Petković i suradnici primili Grand PRix Projekt Humanitarna razmjena & aukcija dresova nagrađen Grand PRixom za digitalnu komunikaciju divider

Bravo svima! Hrvatska još jednom pokazala veliko srce i zato vam 20.739 puta hvala! divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX