Nogomet
Nogomet

FOTO Poklonili se Hrvatu! Luka Modrić završio na naslovnicama u Španjolskoj

Hrvatski kapetan Luka Modrić zabio je drugi pogodak u sezoni za Real Madrid.

Luka Modrić na naslovnici AS-a (Foto:Diario AS/Screenshot)

Nižu se hvalospjevi španjolskih medija za Luku Modrića, koji je sjajnim pogotkom osigurao pobjedu Real Madrida protiv Seville (1:0) na Santiago Bernabeuu.

Madridski list AS oduševljen je ratničkim karakterom hrvatskog kapetana. Tvrde da riječ odustajanje ne postoji u njegovu rječniku, ali nisu stali na tome. Jutro nakon pobjede posvetili su mu cijelu naslovnicu preko koje vrišti samo jedna riječ - vječan.

Također, poznata Marca posvetila je Modriću cijelu naslovnicu, izdvojili su efektan naslov sa samo tri riječi "Tko zna, zna", no i to je bilo dovoljno da zaokruži njegov doprinos u Realovoj pobjedi.

Modrić je odmah nakon golčine uzeo mobitel i poslao jasnu poruku: Objava se ne prestaje lajkati

Dugo su se Madriđani mučili protiv, kako pišu tamošnji mediji, nikad lošije Seville, iz Andaluzije bili su nadomak senzacije, ali onda se ukazao neuništivi Modrić.

U igru je ušao u 75. minuti susreta umjesto Nacha Fernandeza i samo koju minutu kasnije efektno opalio, a lopta je od vratnice završila u mreži na opće oduševljenje.

Dodajmo kako se oglasio i poznati argentinski novinar Pablo Giralt, kojeg prati milijun ljudi na X-u, sa zamolbom za Modrića:

"Nemoj se nikad umiroviti, molim te", poručio je nakon majstorije hrvatskog čarobnjaka.

Luka Modrić na naslovnici Marce (Foto: Marca/Screenshot)

Luka Modrić na naslovnici AS-a (Foto: Diario AS/Screenshot)