Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tribine su eruptirale

VIDEO Neuništivi Luka Modrić ušao u igru pa zabio golčinu: Ovo je bilo neobranjivo

Hrvatski kapetan Luka Modrić zabio je drugi ligaški pogodak za Real Madrid ove sezone.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Real Madrid je svladao Sevillu (1:0) u susretu 26. kola španjolske La Lige pogotkom Luke Modrića.

Dugo se lomila utakmica, a onda je trener Carlo Ancelotti odlučio uvesti hrvatskog kapetana u igru. Na semaforu je bila 75. minuta, zamijenio je Nacha Fernandeza, a samo šest minuta kasnije pao je pogodak, a strijelac je bio ni manje, ni više nego Modrić.

Fantastično je opalio i neobranjivo pogodio gostujuću mrežu za oduševljenje na tribinama, svi su skočili na noge, a Realove zvijezde u zagrljaj našem kapetanu.

Ovo je bio njegov drugi pogodak u La Ligi ove sezone za Kraljevski klub.

Sergio Ramos zaradio ovacije tribina

Utakmica na Santiago Bernabeu je bila posebna za kapetana Seville Sergia Ramosa koji je prilikom predstavljanja dobio ovacije punog stadiona.

Jedan od najvažnijih igrača u novijoj povijesti Real Madrida vratio se na Bernabeu. Bilo je to prvi put nakon 1.456 dana da je Ramos kročio na stadion na kojem je ostavio duboki trag. Tri godine, 11 mjeseci i 24 dana prošlo je od njegovog zadnjeg nastupa na Bernabeu. Bio je to 1. ožujka 2020. u "el clasicu" protiv Barcelone.

Ramos je u dresu "Kraljevskog kluba" proveo čak 16 godina upisavši 671 utakmicu, a kao stoper je zabio 101 gol. U dresu Reala osvojio je 22 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka, pet naslova španjolskog prvaka...

Pogodak Luke Modrića možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider