Nogomet
Nogomet

Dalić otkrio što je s Kovačićem: "Njih trojica su nova snaga Hrvatske"

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić najavio je utakmicu sa Škotskom…

Zlatko Dalić (Foto:Vlado Kos)

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu ugostiti će Škotsku u sklopu trećeg kola Lige nacija. Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić obratio se medijima uoči anticipiranog susreta na Maksimiru:

Što je s Kovačićem i tko će igrati u veznom redu?

"Kovačić je definitivno otpao. Možda ćemo ga imati za utakmicu s Poljskom. Nadam se tomu. Ostajemo pri onome što smo igrali protiv Portugala i Poljske. To je bilo dobro, nadam se da će biti još kvalitetnije.

Znamo da nas čeka agresivan i borben protivnik. Igrat će u bloku iza lopte, moramo biti oprezni. Šutalo je odradio trening, ako bude danas na treningu sve u redu, bit će na svojoj poziciji."

Vezni red…

"Nema Matea, ali imamo tu kvalitetu. Baturina i Sučići dolaze, sva trojica su nova snaga Hrvatske, oni dolaze. Imamo dobar izbor."

Ponešto o Škotskoj…

"Oni su igrali dvije teške utakmice. Obje su izgubili u zadnjim minutama, i protiv Poljske, i protiv Portugala. Imat ćemo posjed, ali morat ćemo paziti da ne gubimo lopte. Moramo biti strpljivi, igrati kao protiv Poljske.

Oprez je jako važan, ne smijemo dopustiti da nas protivnik iznenadi nekom kontrom ili prekidom. Pripremili smo se, vidjet ćemo kako će to ići."

Prijenose utakmica hrvatske nogometne reprezentacije donose vam Nova i gol.hr, a specijalna emisija počinje već nakon Vijesti u 17 sati.

Nijemci ismijavali stadion u Zenici, stigla žestoka reakcija iz Srbije: "Da ne miješaju svoje prste..."

Postava Hrvatske za Škotsku: Jedno pravo iznenađenje, možda i kontroverza

VIDEO Đoković izgubio živce u Šangaju: Uslijedila je svađa s vlastitim trenerom na španjolskom

Standings provided by Sofascore