Nogomet
Nogomet

Ancelotti ga obožava! Talijanu su "puna usta" Modrića: "Real može biti sretan što ima takvog igrača"

Carlo Ancelotti je imao posebne riječi za Luku Modrića koji je postao najstariji igrač Real Madrida.

Carlo Ancelotti i Luka Modrić (Foto:Afp)

Real Madrid je slavio u gostima kod Celte Vigo (1:2) u susretu desetog kola La Lige, a pogodak odluke zabio je Vinicius na asistenciju Luke Modrića koji je ispisao povijest.

Hrvatski kapetan je dobio priliku s klupe, u 63. minuti je zamijenio Federica Valverdea i tako postao najstariji igrač koji je zaigrao za Real u povijesti (39 godina i 41 dan), a samo tri minute kasnije je asistirao za pogodak i pobjedu.

Naravno, to mu je osiguralo božanski status u Madridu, ali i puno šire. Krenule su stizati pohvale i čestitke sa svih strana svijeta, a trener Carlo Ancelotti bio je jako ponosan na svoju zvijezdu:

"Čast mi je i zadovoljstvo trenirati ga, raditi s njim. Sve što je uspio postići i što postiže, zaslužio je. On je fantastičan profesionalac, kazao je talijanski stručnjak u miks zoni, a onda se spustio pred novinare i nastavio obasipati Modrića pohvalama na konferenciji za medije:

"Celta je igrala dobro i intenzivno, ali mi smo osvojili tri boda zahvaljujući fantastičnom dodavanju Modrića. Ima tu kvalitetu i uvijek doprinosi momčadi. Uvijek nam pomaže bez obzira igra li u početnoj postavi ili ulazi s klupe za pričuve."

"Nema se tu puno za dodati. On je fantastičan nogometaš i još uvijek je. Izvanredan profesionalac. Miran čovjek, ali čovjek s karakterom. Real Madrid je sretan što ima takvog igrača", zaključio je.

Ugledni španjolski list slavi Modrića: "I dalje prkosi zakonima i zatvara usta kritičarima. On je Petar Pan"

VIDEO Luka Modrić je neuništiv! Ušao u igru, postao najstariji igrač Reala, a onda izveo ovo

Ngannou u suzama nakon meča, pobjedu posvetio preminulom sinu: "Teško je, čovječe"