Nogomet
Nogomet

Nevjerojatna ponuda Barce za Neymara: Rakitić u paketu koji izaziva nevjericu

U završnici prijelaznog roka Barcelona i PSG intenzivno pregovaraju oko Neymarova transfera…

Luis Suarez, Neymar, Ivan Rakitić i Lionel Messi (Foto: AFP) Foto: Afp

Galerija

Barcelona je bacila najjače karte na stol i PSG je opet odbio njezinu ponudu za Neymara.

Prema pisanju katalonskih medija, Barcelona je ponudila 130 milijuna eura plus Ousmanea Dembelea, Ivana Rakitića i Jean-Claira Todiboa. Zvuči nevjerojatno, ali PSG je odbio.

Nevjerojatna ponuda Barcelone

Parižani ostaju čvrsto na tragu prvotnih informacija da za Neymara traže 300 milijuna eura, od toga dvjestotinjak milijuna u kešu. Kada bi se uzela tržišna vrijednost igrača koje je Barca ponudila, to je možda i više od 300 milijuna eura, ali u kešu je to "samo" 130 milijuna.

Veliki posao Bavaraca: Lewandowski produžio s Bayernom i krenuo stopama modernih legendi

Poznati talijanski novinar Gianluca di Marzio, specijalist za transfere, objavio je na Sky Sport Italia informaciju da su se Barcelona i PSG dogovorili te da su ostale samo formalnosti za realizaciju transfera.
Barcelona se ekspresno javila i demantirala njegove navode.

„Lažna vijest, to nije istina“, poručili su izvori s Camp Noua, a prenosi Mundo Deportivo.

Katalonci tvrde da je PSG odbio njihovu posljednju ponudu, da ništa još nije dogovoreno, ali isto tako i da se pregovori nastavljaju.

Sastanak u Monaku

Gotovo svi španjolski mediji objavili su informaciju o sastanku predsjednika Barcelone Josepa Marije Bartomeua i predsjednika PSG-a Nassera Al Khelaifiju na marginama UEFA-ina samita u Monaku.

Slavlje ili rat? Igrači Zvezde sa šljemovima u oklopnom vozilu paradirali Beogradom, navijači pjevali četničke pjesme

Viđeni su kako razgovaraju na drugom katu hotela Meridian, gdje sudjeluju na sjednici UEFA-ina Odbora za strategiju, danas poslijepodne nazočit će ždrijebu skupina Lige prvaka.

Ta je informacija pokrenula novu lavinu spekulacija o Neymarovu transferu. Ako se Barca i PSG još nisu dogovorili, čini se da su jako blizu dogovora.
 

Više o