Nogomet
Nogomet

Ante Čačić ostaje na klupi Dinama, potpisao je novi ugovor

Čačić je potpisao ugovor s Dinamom na još godinu dana.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Ante Čačić ostaje trener Dinama, objavio je aktualni prvak Hrvatske na službenoj internetskoj stranici.

Dogovorili su nastavak suradnje na godinu dana, uz mogućnost produljenja na još jednu godinu.

"Iznimna mi je čast, veselje i zadovoljstvo zbog dogovora koji je postignut. Još jednom bih želio istaknuti da sam posebno sretan i ponosan zbog osvojenog naslova prvaka Hrvatske u nedavno završenoj sezoni", rekao je Čačić pa dodao:

Dogovorili suradnju na godinu dana

"Navijači su nam bili posebna snaga u ovom prvenstvu i nadam se da će nam ponovno dati bezuvjetnu podršku u svemu što je pred nama. Želimo nastaviti u istom smjeru. Dinamo ima iznimno veliku kvalitetu, jako dobar igrački kadar, i vjerujem u još jednu uspješnu sezonu na domaćem i europskom planu. Dinamov gard je uvijek bio i mora biti pobjednički i to je ono čemu ćemo svi zajedno težiti u novim izazovima pred nama", kazao je za službenu stranicu Dinama.

Goran Tomić više nije trener Rijeke, sve je spremno za odlazak u Dinamo?

Nakon što su pretrpjeli poraz od Hajduka u 31. kolu Prve HNL, čelnici Dinama odlučili su smijeniti Željka Kopića i na mjesto privremenog trenera dovesti bivšeg hrvatskog izbornika.

Međutim, Čačić je uspio prodrmati momčad u ključnom trenutku i potvrditi osvajanje naslova prvaka Hrvatske, što nije prošlo nezapaženo kod momčadi i čelnika kluba.

Tko su sve bili kandidati za trenera Dinama

Suradnja se tako nastavlja na obostrano zadovoljstvo, a za mjesto trenera Dinama spominjalo se nekoliko kandidata. 

Od Sergeja Jakirovića koji je zimus, navodno, bio na pragu dolaska u Dinamo, Gorana Tomića koji je danas napustio klupu Rijeke pa sve do slovenskog stručnjaka Darka Milaniča koji je sa zapadne tribine Maksimira pratio derbi 36. kola protiv Hajduka.

Nagađalo se kako bi Čačić mogao preseliti u fotelju sportskog direktora, dok bi netko od gore spomenutih kandidata trebao na mjesto trenera prve momčadi, ali naposljetku su čelnici Dinama odlučili zaigrati na sigurno i produžiti suradnju s iskusnim Čačićem.

Gol Mislava Oršića protiv Hajduka