Nogomet
Nogomet

Ponuda koja se teško odbija: Zlatko Dalić velika je želja europskog velikana!

Ajax želi dovesti Zlatka Dalića na svoju klupu.

Zlatko Dalić (Foto:Afp)

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, na meti je nizozemskog velikana Ajaxa.

VIDEO Posjetili smo Alena Babića na treningu: "Nikad nisam bio spremniji i osvojit ću WBC pojas, ali samo jednu titulu uistinu želim"

Nizozemski Telegraaf javlja da su tri kandidata odbila ponudu Ajaxa te da su se Kopljanici okrenuli našem izborniku. Alfred Schreuder je dobio otkaz na klupi Ajaxa nakon razočaravajućeg remija protiv Volendama na domaćem terenu u prošlom kolu 1:1.

Schreudera će na klupi, barem privremeno, zamijeniti legenda Kopljanika, John Heitinga koji je do sada vodio drugu momčad Ajaxa koja se natječe u tamošnjem drugom rangu nogometa.

Teklić donio velika tri boda Varaždinu: Hoxha naivno skrivio 11-erac u 89. minuti susreta

Ajax nije trenutno u bajnoj situaciji, nalaze se na petom mjestu Eredivisie sa sedam bodova zaostatka za prvim Feyenoordom.

Zlatko Dalić je svoju trenersku karijeru počeo u Varteksu, u Hrvatskoj je trenirao još Rijeku i Slaven Belupo prije nego se otisnuo prema Bliskom istoku gdje se najduže zadržao u Al Ainu.

Đoković stao u obranu svog oca: ''Mi znamo što je rat, mediji su sve krivo prikazali, otac je bio u prolazu''


56-godišnji Livnjak je na klupu Vatrenih sjeo 2017. godine pred ključni dvoboj s Ukrajinom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a sve ostalo je povijest.

Standings provided by Sofascore