Tenis
SPORTOVI
Tenis
Pojasnio situaciju

Đoković stao u obranu svog oca: ''Mi znamo što je rat, mediji su sve krivo prikazali, otac je bio u prolazu''

Novak Đoković prokomentirao je spornu fotografiju njegova oca s proruskim obilježjima.

Novak Đoković (Foto: Afp)

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, fotografirao se s ruskim navijačima koji su skandirali s majicama s Putinovim likom i zloglasnom oznakom Z koja predstavlja invaziju na Ukrajinu.

Novak je danas prokomentirao incident i stao u obranu svog oca.

Modrić, Subašić, Vrsaljko i Livaković Zadarska dica opet u akciji: Divnom gestom naši Vatreni pomogli matičnom klubu divider

''Kao prvo, moja obitelj i ja smo tijekom devedesetih godina prošli nekoliko ratova i znamo što je rat. Kao što je moj otac kasnije rekao, mi smo protiv bilo kakvog rata jer znamo što on nosi. Kao drugo, moj otac se nakon svakog mojeg meča sastaje s mojim navijačima ispred stadiona, zahvaljuje im se na podršci i slika se'' , rekao je Đoković pa nastavio:

''Sporna fotografija nastala je dok je on bio u prolazu. Na videu se čuje kako je pozdravio te ljude, a to su onda mediji potpuno pogrešno interpretirali i prikazali. Žao mi je što je sve skupa eskaliralo, ali vjerujem da ljudi razumiju da moj otac nije imao namjeru podržati bilo koji rat'', pojasnio je Novak.

Šibenik Šibenik doveo dva nova pojačanja: Jedan je poznato HNL ime divider

Novak se lakoćom plasirao u finale Australian Opena u kojem ga čeka Grk Stefanosa Tsitsipas s kojim će se boriti za svoju 22. Grand Slam titulu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider