Nogomet
Nogomet

Abramovič je na koljenima, ali 30 godina mlađa Ukrajinka radi sve da ostane pri sebi

Roman Abramovič je navodno u vezi s 30 godina mlađom Ukrajinkom.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Bogati Rus Roman Abramovič nalazi se u jako teškoj životnoj situaciji. Prije nekoliko dana je ostao bez Chelseaja, a engleska vlada mu je blokirala svu imovinu.

Abramovič je na mukama jer bi mogao ostati bez svega zbog svoje povezanosti s Vladimirom Putinom, koji je napao Ukrajinu, a taj rat traje već tjednima.

Abramovič na izlaznim vratima: Evo tko su potencijalni vlasnici Chelseaja, ima poznatih imena

U međuvremenu je Abramovič viđen u Izraelu, gdje je čekao avion za Moskvu. Snimili su ga u zračnoj luci u Tel Avivu, neobrijanog i zabrinutog, sakrivenog pod maskom i s nosom u pametnom telefonu kao da panično planira svoj sljedeći korak. Strani mediji pišu kako je čekao let za Istanbul, a pretpostavljalo se da će nakon toga u Moskvu.

Još jedan udar za Ruse i Bjeloruse: Na sastanku u Beogradu izbačeni iz Dijamantne lige

Otkrivena njegova veza s Ukrajinkom

Dok traju brojni problemi, on utjehu pronalazi u mladoj Ukrajinki. Aleksandra Korendjuk je 25-godišnja glumica koju povezuju s Abramovičem, a njihovu vezu u javnosti je pustila ruska novinarka Božena Rinska samo četiri mjeseca prije Putinova napada na Ukrajinu.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

''Nova djevojka Romana Abramoviča je vrlo zanimljiva. Početkom godine su krenule glasine da je srce oligarha osvojila Aleksandra Korendjuk. O njoj ne znamo puno, ali znamo da se bavi glazbom, a također se okušala i kao glumica. Glumila je hostesu u dvije epizode moskovske serije'', objavila je ruska novinarka.