Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
konačna odluka

Još jedan udar za Ruse i Bjeloruse: Na sastanku u Beogradu izbačeni iz Dijamantne lige

Mnoga sportska tijela pomaknula su događaje i suspendirala ruske i bjeloruske momčadi ili sportaše iz natjecanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Generalnoj skupštini Dijamantne lige održanoj u Beogradu donesena je odluka da se ruskim i bjeloruskim atletičarima zabrani nastup na seriji prestižnih mitinga.

"Wanda Diamond League je prihvatila preporuku odbora da se ruski i bjeloruski sportaši isključe sa svih mitinga Dijamantne lige u doglednoj budućnosti," poručili su.

gol expired VIDEO Protivnika nokautirao udarcem u glavu, ovaj pao na njegovu nogu i teško ga ozlijedio divider

Ranije ovog mjeseca, World Athletics zabranio je sportašima, pomoćnom osoblju i dužnosnicima iz tih dviju zemalja sudjelovanje na atletskim natjecanjima u doglednoj budućnosti.

Međunarodni olimpijski odbor (MOO) preporučio je da se događaji u Rusiji otkažu ili premjeste te da ruski i bjeloruski sportaši ne sudjeluju ili se natječu pod neutralnom zastavom.

gol expired Englezi gube igrača od kojeg su imali velika očekivanja: Izabrao domovinu u kojoj je rođen divider

Mnoga sportska tijela pomaknula su događaje i suspendirala ruske i bjeloruske momčadi ili sportaše iz natjecanja, dok su sponzori raskinuli ugovore u znak prosvjeda protiv ruske agresije na Ukrajinu.

Ruski i bjeloruski atletičari također su isključeni sa Svjetskog atletskog dvoranskog prvenstva koje počinje u petak u Beogradu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider