Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uhvatili ga u prolazu

VIDEO Abramoviča snimili u zračnoj luci u jednoj od njegove "tri domovine": Jedva su ga prepoznali

Abramovič uz rusku ima još portugalsku i izraelsku putovnicu. U Rusiji je 11. najbogatiji čovjek, u Izraelu drugi najbogatiji, a u Portugalu je najbogatiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ruski oligarh Roman Abramovič posljednjih je dana u velikoj panici zbog posljedica Putinove agresije na Ukrajinu. Pokušava se riješiti Chelsea i bježi iz Engleske glavom bez obzira, pokušao je prebaciti svoju imovinu u jednu od svoje "tri domovine“ Izrael, misleći kako će se sakriti od sankcija, međutim krivo je mislio...

Snimili su ga u zračnoj luci u Tel Avivu, neobrijanog i zabrinutog, sakrivenog pod maskom i s nosom u pametnom telefonu kao da panično planira svoj sljedeći korak. Strani mediji pišu kako je čekao let za Istanbul, a pretpostavlja se kako će zatim nastaviti ka Moskvi. Možda se odluči i za treću od svoje tri domovine.

11. najbogatiji u Rusiji, 2. u Izraelu i najbogatiji u Portugalu

Abramovič naime uz rusku ima izraelsku putovnicu i portugalsku potovnicu, a prema informacijama Forbesa iz 2019. godine s bogatstvom od skoro 13 milijardi dolara smatraju ga 11. najbogatijim Rusom, drugim najbogatijim Izraelcem i najbogatijim Portugalcem na svijetu pa je zato valjda pokušao u Tel Avivu.

Njihovi mediji pak pišu kako Izrael nema namjeru pomagati Rusima pa zato ispituje druge opcije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider