FIGHT!
FIGHT!

VIDEO Za vikend je završio protivnika nakon salta unazad, ali nije samo to razlog zašto ga zovu najluđim borcem

Još jednu impresivnu pobjedu upisao je za vikend Michel Pereira i možda sad napokon dobije nešto više respekta od strane UFC-a.

Manje od jedne minute trebalo je Michelu Pereiri za pobjedu protiv Ihora Potierije na UFC 301 priredbi, pobjedu koja mu je bila već osma u nizu. I to vrlo atraktivnu, koja mu je donijela i bonus za izvedbu večeri.

30-godišnji Pereira, poznat i pod nadimkom Demolidor, u karijeri je odradio već 44 borbe, od čega 11 u UFC-u, čijim je članom postao 2019. godine. 

Pobjeđuje sve redom, UFC ga ne ferma

Ono što je uglavnom svima neugodno iznenađenje je činjenica da unatoč nizu od osam pobjeda i također činjenici kako je jedan od najatraktivnijih, ako ne i najatraktivniji borac svijeta, nema ni blizu poštovanja od strane UFC-a koliko zaslužuje.

Istina, mijenjao je kategoriju u kojima se bori, u srednjoj mu je ovo bio tek treći nastup, no nevjerojatno je da prije borbe protiv Potierije još uvijek nije bio rangiran na UFC-ovim ljestvicama izazivača.

Osim najatraktivnijim, nazivaju ga i najluđim borcem svijeta i to zbog više razloga. Prvi naravno ima veze s tom atraktivnošću, odnosno s potezima kakve je sposoban iz svog repertoara izvlačiti. 

Nešto što je potrebno cijeniti kod njega, ali što vjerojatno nije toliko dobro za karijeru, je to što nakon svojih pobjeda odbija prozivati potencijalne protivnike. Njegov stav je da će se jednostavno bilo kad boriti protiv bilo koga, odnosno koga god mu UFC namijeni.

Mi ćemo se i dalje veseliti njegovim idućim borbama, a gledajući koliko često nastupa, to bi moglo biti već ovog ljeta.