FIGHT!
FIGHT!

VIDEO Dana White šokirao fanove na konferenciji za medije prihvativši suludi zahtjev iz publike

MMA borac iz Tadžikistana usred konferencije za medije za UFC 308 tražio je od Dane Whitea ugovor s UFC-om i, čini se, uspio u svom naumu.

Dana White (Foto:Screenshot)

Prvi čovjek najpopularnije svjetske MMA organizacije Dana White na konferenciji za medije uoči UFC-a 308 Topouria – Holloway šokirao je prisutne navijače prihvativši suludi zahtjev jednog od njih.

Poslije konferencije za medije na red su došla pitanja navijača, a jedan od njih, koji je inače MMA borac, iskoristio je priliku i upitao Danu Whitea da ga potpiše za UFC.

"Ja sam neporaženi borac iz Tadžikistana, zovem se Nabotov Dorobshokh", započeo je.

"Dana, imam pitanje, došao sam ovamo po borbu. Nikad nisam imao agenta, sve dogovaram sam, molim te daj mi šansu, želim se boriti, spreman sam za UFC."

White šokiran prihvatio njegov zahtjev

White nije mogao vjerovati i ostao je, blaže rečeno, zatečen njegovim zahtjevom te ga je upitao za njegov skor, koliko ima godina i koja je kategorija.

Tadžikistanac mu je odgovorio da mu je skor 9:0, da se bori u lakoj kategoriji i ima 25 godina, na što ga je White upitao: "Zašto nisi pokušao u Contender seriesu?", koji je nedavno završio.

Dana ga je zatim pozvao na pozornicu, a on je oduševljeno prihvatio njegov poziv. Putem je pozdravio Rakićeva suparnika Magomeda Ankalaeva i navodno kasnije razmijenio brojeve s Hunterom Cambellom, koji ugovara borbe za UFC.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

MIOČIĆ – JONES: UFC spektakl uživo na gol.hr-u, evo kada je prijenos

Jones otkrio zaradu za borbu s Miočićem: Dobit će gotovo dvostruko više nego što je Stipe zaradio u karijeri

Za UFC 308 stiže pojačanje u komentatorsku kabinu: "Išao je u školu s Pejićem i diplomirao MMA na ulicama Dubrave"

Više o