FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SVIJET ĆE STATI

MIOČIĆ – JONES: UFC spektakl uživo na gol.hr-u, evo kada je prijenos

UFC 309 s borbom Miočić – Jones u prijenosu na gol.hr-u!

Nakon tri i pol godine stanke i one borbe protiv Francisa Ngannoua u kojoj je izgubio pojas UFC prvaka, napokon ćemo u akciji vidjeti legendarnog Stipu Miočića, koji se vraća na UFC 309 spektaklu u New Yorku protiv aktualnog teškaškog prvaka Jona Jonesa!

Kada počinje i gdje gledati prijenos?

Borba koju je svijet čekao godinama održat će se u nedjelju 17. studenog u ranim jutarnjim satima uz prijenos na gol.hr-u! Već od 4:00 počinje prijenos UFC 309 spektakla iz kultne dvorane Madison Square Garden. Stipina borba ne bi trebala početi prije 6:00.

Snimku ćete moći pogledati istog dana u večernjem terminu na Novoj TV.

Miočić ili Jones, čije će nasljeđe dobiti krunu?

Ova se borba trebala održati prije točno godinu dana, no Jon Jones (27-1 MMA, 22-1 UFC) otkazao je spektakl zbog ozljede. Bio je to velik udarac za Miočića (20-4 MMA, 14-4 UFC), no odlučio je ipak pričekati i veličanstvenu karijeru završiti borbom svih borbi.

Miočić je najveći teškaš u povijesti UFC-a, dok Jonesa smatraju općenito najvećim borcem u povijesti UFC-a. Pobjednik će zasigurno utvrditi svoje nasljeđe. Stipe Miočić ima već 42 godine i u debelim je veteranskim godinama u odnosu na svoje tridesete, kada je vladao teškom UFC-ovom teškom kategorijom.

Od 2016. do 2020. godine bio je nenadmašan vladar kraljevske kategorije uz tek jedan gubitak pojasa protiv Daniela Cormiera koji je brzo vratio. Stipe je ukupno dva puta postajao prvakom te čak četiri puta obranio naslov.

Apsolutna je legenda ove organizacije i MMA-a općenito, a karijeru želi zaključiti povećom zaradom i borbom godine.

Poster za UFC 309 Jones - Miočić (prijenos na gol.hr-u) Poster za UFC 309 Jones - Miočić (prijenos na gol.hr-u) (Foto: UFC)

Jon Jones želi upravo isto. I on bi mogao reći konačno zbogom nakon ove borbe, naročito ako je završi pobjedom. No taj je scenarij puno manje siguran nego kod Miočića.

Nije se borio od ožujka prošle godine, kada je u debiju u teškoj kategoriji pobijedio Ciryla Ganea te uzeo pojas prvaka, a u posljednje četiri godine i pol godine to mu je bio jedan jedini meč.

Iako su obojica imala duge stanke, pet godina mlađi Jones ipak je mnogima favorit u ovoj borbi. Stipe je prevelika nepoznanica jer ga dugo nismo vidjeli u akciji, no nadamo se pravom vatrometu u oktogonu te prvenstveno da Jones opet ne otkaže borbu.

Zanimljiv i ostatak programa UFC 309

Za glavne zvijezde večeri zagrijavanje će napraviti sjajni parovi. Charles Oliveira i Michael Chandler odradit će revanš u lakoj kategoriji. Sjećamo se 2021. godine kada je Brazilac uzeo slobodni pojas tehničkim nokautom, a sada Chandler, koji se nije borio dvije godine, traži osvetu.

Prije njih u akciji ćemo vidjeti Viviane Araújo i Karine Silvu u ženskoj muha-kategoriji. Bo Nickal i Paul Craig bore se u srednjoj kategoriji, dok glavni program i naš prijenos otvaraju legendarni Chris Weidman i Eryk Anders.

UFC 309, glavni program:

  • Jon Jones vs. Stipe Miočić – za pojas u teškoj kategoriji
  • Charles Oliveira vs. Michael Chandler – laka
  • Viviane Araújo vs. Karine Silva – muha
  • Bo Nickalvs. Paul Craig – srednja
  • Chris Weidman vs. Eryk Anders - srednja

Topuria vs. Holloway VIDEO Topuria obranio titulu i ispisao povijest protiv legendarnog Hollowaya divider

Jones - Miočić (prijenos na gol.hr-u) FOTO Objavljen poster za borbu godine Jones - Miočić: UFC ovo gotovo nikad ne radi divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
UŽIVO REAL - BARCELONA: Poluvrijeme u Madridu, Mbappeu poništili gol

Uključite se u prijenos >>> https://bit.ly/3C1ilIH

foto: AFP
UŽIVO REAL MADRID - BARCELONA: Krenuo je prvi El Clasico sezone

Uključite se u prijenos >>> https://bit.ly/3C1ilIH

foto: AFP
UŽIVO Počeo je UFC 308: UFC spektakl u Abu Dhabiju prepun sjajnih boraca 

Uključite se u prijenos >>> bit.ly/UFC_2610
UŽIVO REAL MADRID - BARCELONA: Stigli sastavi za prvi El Clasico ove sezone!

Uključite se u prijenos >>> https://bit.ly/3C1ilIH