FIGHT!
FIGHT!

VIDEO Aliskerov potvrdio zašto ga smatraju budućim prvakom: Leteće koljeno za početak kraja!

Ikram Aliskerov neupitno je borac spreman za najveće stvari.

I u drugoj borbi UFC 294 spektakla, Ikram Aliskerov je potvrdio zašto ga mnogi smatraju najvećim potencijalom UFC-ove srednje kategorije.

Ovog puta trebale su mu samo dvije minute i sedam sekundi za pobjedu protiv iskusnom i uvijek opasnog Warlleya Alvesa, čovjeka koji ima pobjedu i protiv jednog Colbyja Covingtona.

Prvo čeka, a kad napadne to je prava oluja udaraca

No, protiv opakog ruskog borca nije imao apsolutno nikakve šanse, što samo potvrđuje o kakvom se ovdje potencijalu radi.

VIDEO UFC 294 otvoren sjajnom ekspresnom giljotinom Nurmagomedova za svega 65 sekundi!

Aliskerov je borac koji uvijek traži priliku pokazati što više, a ovog puta je to uspio. Brazilac je odlučio pokušati mu odgovoriti u borbi na nogama, no to je bila loša odluka. Aliskerov je vrlo odmjerem, precizan i nevjerojatno ubojit borac, a to je još jednom potvrdio.

Nakon gotovo dvije minute odmjeravanja na distanci, Aliskerov je počeo pogađati prednje direkte, a jednim je uzdrmao Brazilca i onda je osjetio priliku te krenuo u pravi napad. Drugim direktom poslao ga je prvi put na pod, a nakon što se Alves ustao, uslijedila je serija koljena i udaraca nogom te još nekoliko boksačkih tehnika, nakon čega je sudac prekinuo borbu.

30-godišnji Aliskerov trenutno je na omjeru 15-1, a jedini poraz mu je 2019. godine nanio ni manje ni više nego Khamzat Chimaev.