FIGHT!
FIGHT!

Dos Santos, pazi se: UFC zvijezde prognoziraju pobjedu Miočića!

UFC-ove zvijezde slažu da nas čeka izjednačena borba, ali favorit je ipak Miočić.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Sve je bliža borba Stipe Miočić – Junior dos Santos u kojoj će Mioćić drugi put braniti UFC pojas protiv jednog od dva borca koji ga je porazio. Borbu možete pratiti u izravnom prijenosu na GOL.hr-u od 4 ujutro, uz komentatora Stipu Sladoljeva i UFC borca Igora Pokrajca, a snimku možete pogledati na Novoj TV u večernjem terminu od 23 sata.

Čitatelji GOL.hr-a Dos Santosu ne daju ni gram šanse, a uoči borilačkog spektakla godine svoje su prognoze dale i UFC-ove zvijezde. Za MMA Junkie i USA Today Sports svoje su prognoze dali UFC-ovi borci i borkinje Dustin Poirier, Frankie Edgar, Henry Cejudo, Joe Lauzon, John Dodson, Cortney Casey, Artem Lobov, Cub Swanson, Eddie Alvarez i Mike Perry.


Who Ya Got?!? Fighters make their picks for... by usatodaysports

Svi se slažu da se radi sjajnim borcima i osobama od kojih očekuju uzbudljivu i izjednačenu borbu na tragu njihovog prvog meča koji je ponudio rovovsku bitku u pet rundi. Međutim, većina ipak favorizira Miočića koji je dobio čak pet glasova od kolega boraca, ali svi se slažu da je teško prognozirati pobjednika ovog meča.