FIGHT!
FIGHT!

Lucky Punch: Koja se zamka sprema UFC prvaku koji ima 19 pobjeda u nizu i analiza onog što se dogodilo u Šibeniku

Pogledajte najnovije izdanje borilačkog magazina Lucky Punch koji najavljuje UFC 266 spektakl.

Novi UFC spektakl čeka nas ove nedjelje u prijenosu na gol.hr-u te u snimci na Novoj TV. Nakon pomalo iznenađujuće atraktivnog UFC Fight Nighta, pred nama je UFC 266 u Las Vegasu koji u glavnom dijelu programa ima dvije borbe za pojas, a prije njih vidjet ćemo povratak legendarnog Nicka Diaza.

Kao i obično, najbolje zagrijavanje za najveće UFC spektakle donosi borilački magazin Lucky Punch u kojem i ovaj put možemo vidjeti sjajne analize i najave bivših poznatih MMA boraca Igora Pokrajca i Zelga Galešića pod voditeljskom palicom urednika Vlade Bobana.

Može li pasti čovjek koji nije izgubio 19 puta u nizu?

Glavna borba UFC 266 večeri je ona između Alexandera Volkanovskog i Briana Ortega u perolakoj kategoriji. Naš se trojac najviše posvetio analizi ovog meča u kojeg prvak ulazi s nizom od nevjerojatnih 19 pobjeda u nizu.

Pitamo se je li Ortega uopće zaslužio ovu borbu za pojas protiv velikog favorita na kladionicama, Australca makedonskog podrijetla koji je sve bolji unatoč tom dugom nizu nepobjedivosti.

Zelg Galešić u svojoj MMA školi donosi simulaciju moguće taktičke zamke koje Ortega sprema Volkanovskom.

UFC 266 (Foto: GOL.hr)

Povratak Nicka Diaza koji pobijedio čak deset godina

Osim analize druge borbe za titulu, u kojoj sjajna Valentina Shevchenko dočekuje Lauren Murphy, u Lucky Punchu pogledajte što možemo očekivati od povratka legendarnog Nicka Diaza u sudaru legendi protiv Robbieja Lawlera.

Jesu li od braće Diaz ostala samo lažna pompa ili će Nick ostvariti svoju prvu pobjedu nakon čak deset godina kada je pobijedio B.J. Penna?

Naš su stručni sukomentatori dali prognoze svih pet borbi glavnog dijela programa u kojem su još dvije sjajne borbe – Curtis Blaydes protiv Jairzinha Rozenstruika te Jessica Andrade protiv Cynthie Calvillo.

Analiza događaja u Šibeniku

Posljednjih se tjedana dosta pričalo i o FNC-om Armagedonu koji je održan u Šibeniku. Analizirali su se rezultati ovih regionalnih borbi s posebnim naglaskom na ono što se dogodilo u borbi između Francisca Barrija Croate i Vase Bakočevića.

U Lucky Punchu pogledajte i intervju s čovjekom iz sjene koji stoji iz projekta FNC, ali i jednog od najvećih MMA kampova svijeta, American Top Teama – Bobom Bermanom.

Ako ste pravi MMA fan, Lucky Punch je vaš logičan izbor. Cijelu emisiju pogledajte u priloženom videu na vrhu članka.

Više o