FIGHT!
FIGHT!

Imamo li novi ''slučaj sako''? Provocirao kolegu zbog nove frizure, a ovaj ga propustio ''ugasiti''

U najnovijem izdanju Lucky Puncha mogli smo opet vidjeti upitne modne kombinacije.

Borilački magazin Lucky Punch, koji je najavio ono što nas sve u prijenosu čeka ove nedjelje ujutro, donio je i novi standardni okršaj u studiju. Nakon što je voditelj Vlado Boban najavio koje nas teme čekaju u novoj poslastici za ljubitelje slobodne borbe, nije dugo trebalo da krenu prve provokacije.

Pokušali su Pokrajac i Boban poentirati na Zelgovoj novoj frizuri, no ispalo je nekako mlako i neuigrano unatoč žestokim najavama na društvenim mrežama.

S druge strane, Vlado Boban se nakon nedavnog bacanja iz aviona u emisiji Nove TV uoči utakmice sa Slovačkom, pojavio u studiju Lucky Puncha u zanimljivoj modnoj kombinaciji.

Teško da će uspjeti zasjeniti ludilo koje je u medijskom prostoru pokrenuo Robert Jarni svojim izborom sakoa, ali zaslužio je barem kontru Zelga Galešića kada su krenula podbadanja o frizuri.

Viđali smo Zelga u boljoj formi, ali ovo je tek prvi Lucky Punch nakon ljetne stanke pa smo sigurni da će u narednim emisijama bolje koristiti ovako spušteni gard protivnika.

U novom Lucky Punchu pogledajte detaljnu najavu UFC 266 spektakla i analizu borbi. Donosimo i pregled regionalnog FNC-ova Armagedona kojeg je obilježila borba Francisca Barrija Croate i Vase Bakočevića.

 

Više o