FIGHT!
FIGHT!

Jones otkrio zaradu za borbu s Miočićem: Dobit će gotovo dvostruko više nego što je Stipe zaradio u karijeri

Jon Jones tvrdi kako će za borbu sa Stipom Miočićem dobiti 15 milijuna dolara, Amerikanac hrvatskih korijena ukupno je u karijeri zaradio nešto manje od devet milijuna.

Jon Jones i Stipe Miočić (Foto:Profimedia)

Regionalni ljubitelji MMA-a pripremaju se za sredinu studenog, odnosno okršaj Stipe Miočića i Jona Jonesa za pojas u teškoj kategoriji na UFC-u 309, koji ćete moći pratiti u prijenosu na gol.hr-u, a od tog obračuna u kraljevskoj kategoriji sline cure i mnogim ostalim fanovima slobodne borbe.

Navijači diljem svijeta ne mogu dočekati taj dan, a jedan od njih Jonesa je isprovocirao i da mu prizna kako će za ulazak u ring protiv legendarnog teškaša hrvatskih korijena zaraditi rekordnu svotu. Ogroman iznos za MMA, ali još uvijek sitnica u odnosu na najbolje boksačke teškaše…

Navodno će zaraditi 15 milijuna dolara, Stipe je ukupno zaradio manje od devet

Jones je prepisku s jednim navijačem Toma Aspinalla objavio na društvenim mrežama.

"Ok, što ako sam prljavo bogat i doslovno sam vlasnik ne jedne, nego dviju omanjih vila u istom gradu. Što sam, ako imam sve to?" upitao je Jones jednog hejtera.

"Da imaš sav novac ovog svijeta, i dalje si nesigurna kukavica. Idi i bori se sa Stipom pa lagano u mirovinu, da te možemo zaboraviti već jednom. Samo nastavi izbjegavati Aspinalla, prijatelju“, rekao mu je.

"Već sam zaradio 15 milijuna dolara za svoju sljedeću borbu. Da, brate, spremam se prebiti tog starca i odjahati u suton. Nadam se da ćeš uživati gledajući", rekao je i otkrio iznos koji bi trebao zaraditi.

Nije poznato koliko će zaraditi Miočić, ali nagađa se puno manje, s obzirom na to da je dosad u svojoj karijeri zaradio ukupno nešto manje od devet milijuna dolara.

Najviše je u jednoj večeri na njegov bankovni račun sjelo 600.000 dolara za pobjedu protiv Francisa Ngannoua.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Za UFC 308 stiže pojačanje u komentatorsku kabinu: "Išao je u školu s Pejićem i diplomirao MMA na ulicama Dubrave"

Lucky Punch najavljuje priredbu godine: UFC 308 u prime timeu na gol.hr-u

VIDEO Topuria obranio titulu i ispisao povijest protiv legendarnog Hollowaya