FIGHT!
FIGHT!

Filip Hrgović javno prozvao slavnog Francuza: Sada se čeka samo da on prihvati ponudu

Filip Hrgović želi u ringu vidjeti svojeg rivala Tonyja Yoku.

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

Najbolji hrvatski boksač Fiip Hrgović čeka ime novog protivnika. Hrgovića je prije nekoliko dana odbio Luis Ortiz, koji se pravdao da je ozlijeđen, ali Hrgović misli drugačije. U međuvremenu ga je odbio i Joseph Parker.

''Naravno da znam zašto je odbio meč, on ne želi osjetiti što ga čeka. Nema službenog razloga zašto je odbio, stoga svi možemo zaključiti koji je razlog: On ne želi taj meč. Radi se o IBF-ovom eliminacijskom meču, odlična je to prilika za svakog. Ne razumijem, ali tako je, kako je'', kaže Hrgović.

Đoković šokirao: Priznao je da je zaražen davao intervju, a družio se i s djecom

 

IBF je tako krenuo dalje s potragom, a idući na redu po ljestvici je sjajni francuski boksač Tony Yoka, olimpijski prvak iz 2016., a u polufinalu je odlukom sudaca pobijedio Hrgovića. Ta borba je bila posebno dvojbena.

''Yoka, čuo sam da me prozivaš nakon zadnje borbe. Sad će ti doći ponuda IBF-a, potpiši ugovor. Evo ti šanse, što ćeš napraviti?'' rekao je Hrgović.

Yoka ga već prozivao

Francuski boksač je u svojoj zadnjoj borbi pobijedio Hrvata Petra Milasa, nakon toga je odmah prozvao Hrgovića, pa je sada i realno očekivano da prihvati tu borbu.

Marin Čilić u novom četvrtfinalu: U borbi za polufinale čega ga američki tenisač

Nakon meča Yoka – Milas novinari su pitali Yoku koga želi za idućeg protivnika, a on je prozvao Filipa Hrgovića. Hoće li do tog meča i doći, tek treba vidjeti.

Bio bi to njihov četvrti meč. Yoka je trenutačno na dvije pobjede, a jednom je slavio Hrgović.