Košarka
Košarka

VIDEO Srbi neko vrijeme igrali sa šest igrača na terenu! Aco: "Ovo je za Guinnessa“

Zlatibor je protiv Borca u ABA 2 ligi oko minutu igrao s "prvom šestorkom" na parketu.

Borac - Zlatibor (Foto:Screenshot)

Košarkaši banjalučkog Borca pobijedili su Zlatibor u ABA 2 ligi 93:90 poslije produžetaka, ali njihov podvig je toliko impresivniji jer je njihov rival neko vrijeme igrao s šestoricom na parketu.

Vjerovali ili ne, ali suci nisu primijetili da je na parketu bio igrač viška, odnosno nisu shvatili kad je on diskretno skliznuo preko reklama izvan igre.

Spektakularan propust, ali i situacija koja dovodi u pitanje ozbiljnost cijele lige. Zlatibor je neko vrijeme igrao sa prvom "šestorokom“ na parketu, zabijao poene, a suci pali na ispitu iz osnova matematike.

Da su se zabrojali shvatio je tek poslije određenog vremena igrač viška jer je u obrani čovjek na čovjeka bio prekobrojan. Cijela farsa trajala je otprilike minutu, a kad je shvatio što se događa, igrač koji nije imao koga čuvati otišao je na klupu.

Aco Petrović nije mogao vjerovati što se dogodilo:

"Doista svašta se može vidjeti u sportu! Ali da na utakmici ABA 2 lige Zlatibor skoro dvije minute igra sa šest igrača na terenu, a da nitko od sudionika ne primijeti je za Guinnessovu knjigu rekorda", objavio je Aco na Twitteru.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Vatrenog napadača po povratku u klub dočekale sjajne vijesti: Želi ga europski velikan

Šou na okupljanju ikona: Pogledajte napad na Guardiolu i ubitačno spuštanje

Razdor u Madridu: Carlo Ancelotti zakačio se s vlastitim sinom oko Luke Modrića i ne želi popustiti