Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Smijeh i suze

Šou na okupljanju ikona: Pogledajte napad na Guardiolu i ubitačno spuštanje

Pep Guardiola, Roberto Baggio, Luca Toni i Andrea Caracciolo ludo su se zabavljali i evocirali uspomene kada su zajedno igrali u Bresciji…

Pep Guardiola, Luca Toni i Roberto Baggio (Foto: Foto: Instagram (@robybaggio_official))

Izlaze nove anegdote s okupljanja ikona u Bresciji. Preksinoć su se u gradu na sjeveru Italije našli Pep Guardiola, Roberto Baggio, Luca Toni i Andrea Caracciolo.

Carlo i Davide Ancelotti Razdor u Madridu: Carlo Ancelotti zakačio se s vlastitim sinom oko Luke Modrića i ne želi popustiti divider

Cijelu večer družili su se u jednom restoranu u Bresciji i odaslali na društvenim mrežama fotografije za vječnost. Bilo je puno smijeha i zezancije.

Okupljanje ikona u Bresciji

Duhovitu crticu mobitelom je snimio Luca Toni, jedan od kultnih igrača momčadi Brescije u sezonama 2001./02 i 2002./03. I dan danas je najskuplji eksponat Brescije, koja ga je tada platila Vicenzi 15 milijuna eura.

Video pogledajte OVDJE

Bivši osvajač Zlatne kopačke s Fiorentinom (sezona 2005./06., 31 gol) i svjetski prvak te iste godine s Italijom na Mundijalu u Njemačkoj, prosvjedovao je protiv mode koju ju isfurao njegov dobar prijatelj, nekoć zvijezda Barcelone, a sada slavni trener Manchester Cityja, da se igra u sustavu s lažnom devetkom i na taj se način oduzima važnost tradicionalnih centarfora kao što je bio upravo Luca Toni.

Guardiola poklopio Lucu Tonija

"Kažu da je on jedan od ljudi koji je promijenio nogomet, ali lažna devetka je uništila nogomet", našalio se Toni i uz salve smijeha okupljenog društva kazao da mu je ovaj novi način igre, koji je proslavio Guardiola, osobno jako naštetio.

Uplakani Michael Jordan ulazi u Kuću slavnih (Foto: AFP) Šokantna vijest: Nevjerojatan obrat u slučaju ubojstva oca Michaela Jordana divider

"Četiri godine nisam mogao način klub u kojem ću igrati", ispalio je Toni, a Guardiola je umirao od smijeha, i to toliko da su mu išle suze na oči.

Upitan od strane Tonija zašto ne voli centarfore, Guardiola je bez dlake na jeziku uzvratio:

"Stvar je u tome da centarfor mora biti dobar"

"Sviđa mi se Haaland, koji zabija 60 golova u sezoni. Zar nisi registrirao da sam osvojio trostruku krunu igrajući s centarforom? Stvar je u tome da centarfor mora biti dobar."

Pogođen Pepovim eksplicitnim odgovorom, ali ne i poražen, Toni se nije dao te je još jednom pozvao na važnost vraćanja u orbitu klasičnih napadača:

"Dosta s lažnom devetkom, hoćemo velike napadače!" uskliknuo je nekoć vrsni napadač, s 322 gola u svim natjecanjima četvrti najučinkovitiji talijanski golgeter svih vremena, a danas 47-godišnji komentator.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX