Košarka
Košarka

Dino Rađa: "Navijači traže ostavke? Ma oni nemaju pravo glasa"

Dino Rađa je poručio da još neće otići iz hrvatske košarke.

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

Hrvatska košarka je po tko zna koji put doživjela debakl, no ovaj put srozali smo se na najniže grane. Hrvatska je izgubila protiv Finske u Rijeci i oprostila se od plasmana u drugi krug kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Reprezentacija sada mora igrati kvalifikacije da bi prošla u kvalifikacije za veliko natjecanje.

Dolaskom Dina Rađe i Stojka Vrankovića navijači su očekivali Hrvatsku na višim granama na svjetskoj košarkaškoj mapi, no sada smo među najslabijima u Europi.

VIDEO Nezgodan pad hrvatskog izbornika na utakmici, napravio je špagu ispred svih

Zbog toga navijači traže promjene u hrvatskoj košarci, nije problem samo A vrsta već sami sustav koji se srozao na dno. Dvorane na utakmicama hrvatske lige su gotovo prazne, kvaliteta košarke je neusporediva s prijašnjim izdanjima pa su najglasniji navijači Zadra, grada košarke.

Oni traže odlazak čelnika HKS-a, Vrankovića i Rađe, a upravo je Rađa upitan što misli o tome.

Ne može niže: Hrvatsku sad čeka borba s košarkaškim liliputancima

''Moramo se malo pogledati u ogledalo, svi se*u po Savezu. Ti navijači Zadra, jesu li se ikad pogledali u ogledalo i zapitali, kojeg je to igrača svjetskog kalibra nakon Arijana Komazeca KK Zadar izbacio? I da takvi navijači traže moju ostavku, takvi navijači uopće nemaju pravo glasa! Kad bi se slušalo navijače, gdje bi mi došli?!'', rekao je Rađa za Antenu Zadar i dodao:

''Bit ću u HKS-u dok god je i Stojko tu!''